Încasează acum 2 FREEBET-uri de 50RON pe cele mai importante ligi europene!

2018-02-03 10:50:00 1,6k 0

Ne așteaptă un nou weekend cu meciuri interesante în campionatele de top ale Europei, dar și în Liga 1 care tocmai a revenit după pauza de iarnă. De aceea vreau să prezint o promoție valabilă atât pentru clienții noi cât și pentru cei actuali ai acestei case de pariuri online prin care poți încasa 2 FREEBET-uri de 50RON pe Liga 1, La Liga, Premier League și Serie A!

Pariază acum și pune mâna pe cele 2 FREEBET-uri de 50RON fiecare!

 

Cum pun mâna pe cele două pariuri gratuite?

  1. Loghează-te pe contul de pariuri de la acest operator. Dacă nu ești deja client, deschide un cont acum!
  2. Accesează secțiunea ”Promoții” - ”2 X 50 RON - Ligi Europene” și apasă pe butonul ”Înscriere”.
  3. Plasează minim 3 pariuri simple (live sau pre-meci) pe partide distincte din Liga 1, La Liga, Premier League și/sau Serie A, care au loc în intervalul 02.02.2017 - 05.02.2017. Fiecare pariu trebuie jucat pe o miză de minim 50RON și trebuie să aibă o cotă de minim 1.60.
  4. La cel puțin 3 bilete necâștigătoare vei fi recompensat cu 2 FREEBET-uri de 50RON.

 

Cum pot utiliza pariurile gratuite?

Cele două FREEBET-uri sunt acordate automat în contul jucătorului în decursul a 48 ore de la încheierea ofertei. Acestea sunt valabile timp de 7 zile și trebuiesc utilizate pe cote de minim 2.00. Din urma pariurilor câștigătoare vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET, dă un CLICK AICI.

Pariază acum și pune mâna pe cele 2 FREEBET-uri de 50RON fiecare!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult