Golden Goals: 1,000,000RON de câștigat în runda a 29-a

2019-03-06 23:16:34 1,2k 0

Etapa a 29-a a concursului de pronosticuri „Golden Goals” te provoacă să indici scorurile corecte a 6 meciuri din LaLiga. Accesează link-urile speciale de mai jos, ghicește scorurile și câștigă 1.000.000RON, premiu fabulos oferit de Betfair.ro. 

Participarea la concurs este gratuită, deci nu ai de ce să nu participi. În fiecare rundă, se oferă un premiu garantat de 2,500RON + 10 FREEBET-uri X 50RON, iar la finalul competiției liderul general câștigă 10,000RON!

Participă acum în competiția Golden Goals și poți câștiga până la 1,000,000RON!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum mă înscriu în competiția Golden Goals de la Betfair?

 1. Accesează contul tău Betfair sau deschide cont acum dacă nu ești deja client.
 2. Accesează pagina concursului prin cadrul ACESTUI LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Joacă gratuit”.
 3. Introdu scoruri corecte pentru cele 6 meciuri alese de agenție și apasă pe butonul ”Trimite răspunsul”.

Ce premii pot câștiga?

 • Jackpot-ul de 1,000,000RON - este oferit concurentului care ghicește într-o singură rundă toate cele 6 scoruri corecte. 
 • 2,500RON în Competiția Rundei - în cadrul unei runde în care nu se acordă jackpot-ul de 1,000,000RON este oferit un premiu de 2,500RON participantului care ghicește cele mai multe rezultate corecte. 
 • 10 FREEBET-uri X 50RON în fiecare rundă - În fiecare rundă, primii 10 participanți cu cele mai multe pronosticuri corecte vor primi câte un FREEBET de 50RON. 
 • un premiu general de 10,000RON - la finalul întregii competiții se oferă un premiu de 10,000RON liderului general, adică participantului cu cele mai multe pronosticuri corecte per total.

Termeni și condiții Golden Goals

 • Participarea este complet gratuită, dar ai dreptul de a participa cu un singur cont și de a introduce o singură variantă de bilet / rundă.
 • Poți adăuga pronosticurile tale cu maxim 5 minute înainte de începerea primului meci.
 • Selecțiile tale pot fi modificate cu maxim 5 minute înainte de începerea primului meci.
 • În cazul în care doi concurenți au același număr de pronosticuri corecte, atunci premiul se împarte între numărul de câștigători. Dacă de exemplu 2 persoane nimeresc toate cele 6 scoruri corecte, atunci fiecare câștigă 500,000RON. Aceeași regulă se aplică și pentru premiul rundei de 2,500RON, pentru premiul general de 10,000RON, dar și pentru freebet-urile de 50RON. În cazul FREEBET-urilor, premiul nu poate fi mai mic de 10RON indiferent de numărul de câștigători cu același număr de pronosticuri corecte.
 • Premiile în cash se acordă în maxim 30 de zile din momentul în care este desemnat câștigătorul, în timp ce premiile în freebet-uri sunt acordate în maxim 48 de ore!
 • De regulă are loc o rundă per etapă, dar pot exista excepții.
 • Participarea este permisă doar persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Concursul se supune termenilor generali Betfair. Recomand să citești regulamentul complet al ofertei de pe pagina concursului.
 • Participă acum în competiția Golden Goals și poți câștiga până la 1,000,000RON!

Varianta mea de bilet pentru runda a 29-a (9-10 martie 2019)

Competiția Golden Goals din sezonul 2018 / 2019 a ajuns la runda a 29-a, rundă ce se desfășoară în peroada 9-10 martie 2019. 

Pentru Atletico Madrid este suficientă și o victorie la limită contra lui Leganes pentru a se menține cât de cât aproape de FC Barcelona. Și, pentru că tot a venit vorba de echipa lui Messi, trebuie spus că ea are un moral fantastic după cele două victorii cu Real Madrid și se poate impune la o diferență confortabilă în meciul cu Rayo Vallecano.

Oare vor reuși „albii” să iasă din criza provocată de eliminarea din Liga Campionilor? Vom vedea pe 10 martie, când Realul joacă pe terenul lui Valladolid. 

Un alt punct de interes al rundei este confruntarea dintre FC Sevilia și Real Sociedad, echipe separate de numai două puncte în clasamentul LaLiga.

Mai jos poți vedea meciurile alese de Betfair.ro pentru această etapă și pronosticurile oferite de mine:

Participă acum în competiția Golden Goals și poți câștiga până la 1,000,000RON!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult