Golden Goals: 1,000,000RON de câștigat în runda a 18-a

Concursul de pronosticuri „Golden Goals”, organizat de Betfair.ro, a ajuns la runda a 18-a din sezonul 2019-2020. Poți câștiga 1,000,000RON dacă ghicești scorurile corecte din 6 meciuri alese de agenție din Premier League, care se desfășoară în zilele de 11 și 12 ianuarie.

Participarea la acest concurs de pronosticuri este gratuită, adică nu riști niciun leu pentru a plasa pronosticurile și a te înscrie, prin intermediul link-urilor speciale de mai jos, în cursa pentru premiul fabulos. E important de menționat și că, în fiecare rundă, se oferă  și premii pentru jucătorii care ghicesc mai puțin de șase scoruri corecte, iar la finalul competiției liderul general câștigă 10,000RON!

Participă acum în competiția Golden Goals și poți câștiga până la 1,000,000RON!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum mă înscriu în competiția Golden Goals de la Betfair?

 1. Accesează contul tău Betfair sau deschide cont acum dacă nu ești deja client.
 2. Accesează pagina concursului prin cadrul ACESTUI LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Joacă gratuit”.
 3. Introdu scoruri corecte pentru cele 6 meciuri alese de agenție și apasă pe butonul ”Trimite răspunsul”.


Ce premii pot câștiga?

 • Jackpot-ul de 1,000,000RON - este oferit concurentului care ghicește într-o singură rundă toate cele 6 scoruri corecte. 
 • 1,000RON bonus în Competiția Rundei - în cadrul unei runde în care nu se acordă jackpot-ul de 1,000,000RON este oferit un premiu de 1,000RON bonus participantului care ghicește 5 rezultate.
 • 250RON bonus în Competiția Rundei - în cadrul unei runde în care nu se acordă jackpot-ul de 1,000,000RON este oferit un premiu de 250RON bonus participantului care ghicește 4 rezultate.
 • 25RON bonus în Competiția Rundei - în cadrul unei runde în care nu se acordă jackpot-ul de 25RON este oferit un premiu de 25RON bonus participantului care ghicește 3 rezultate.
 • 10RON bonus în Competiția Rundei - în cadrul unei runde în care nu se acordă jackpot-ul de 1,000,000RON este oferit un premiu de 10RON bonus participantului care ghicește 2 rezultate.
 • un premiu general de 10,000RON - la finalul întregii competiții se oferă un premiu de 10,000RON liderului general, adică participantului cu cele mai multe pronosticuri corecte per total.

Termeni și condiții Golden Goals

 • Participarea este complet gratuită, dar ai dreptul de a participa cu un singur cont și de a introduce o singură variantă de bilet / rundă.
 • Poți adăuga pronosticurile tale cu maxim 5 minute înainte de începerea primului meci.
 • Selecțiile tale pot fi modificate cu maxim 5 minute înainte de începerea primului meci.
 • În cazul în care doi concurenți au același număr de pronosticuri corecte, atunci premiul se împarte între numărul de câștigători. Dacă de exemplu 2 persoane nimeresc toate cele 6 scoruri corecte, atunci fiecare câștigă 500,000RON.
 • Premiile în cash se acordă în maxim 30 de zile din momentul în care este desemnat câștigătorul.
 • De regulă are loc o rundă per etapă, dar pot exista excepții.
 • Participarea este permisă doar persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Concursul se supune termenilor generali Betfair. Recomand să citești regulamentul complet al ofertei de pe pagina concursului.

Participă acum în competiția Golden Goals și poți câștiga până la 1,000,000RON!

Varianta mea de bilet pentru runda a 18-a (11-12 ianuarie 2020)

Competiția Golden Goals din sezonul 2019 / 2020 a ajuns la runda a 18-a, rundă ce se desfășoară pe în zilele de 11 și 12 ianuarie 2020.

Derby-ul rundei în Premier League este Tottenham vs Liverpool. Tottenham nu mai este echipa solidă din sezonul 2018-2019 și are șanse mici să strice seria excelentă a campioanei Europei.

Manchester United nu își permite să nu ia toate cele trei puncte din partida cu ultima clasată, Norwich. Același raționament este valabil și pentru Chelsea, londonezii întâlnind-o pe teren propriu pe codașa Burnley.

Manchester City a ieșit din lupta pentru titlu și nici nu poate pierde locul de Liga Campionilor, însă ar fi culmea să nu se impună contra lui Aston Villa.

Everton este favorită în meciul jucat pe teren propriu cu Brighton, iar Wolves îi este superioară în acest moment lui Newcastle.

Mai jos poți vedea meciurile alese de Betfair.ro pentru această etapă și pronosticurile oferite de mine:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!