1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Cotă 40.00 pentru victorie Barcelona cu Girona

Cotă 40.00 pentru victorie Barcelona cu Girona

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-01-27 10:43:00

image Cotă 40.00 pentru victorie Barcelona cu Girona

Duminică, 27 ianuarie 2019, cu începere de la ora 17:15, Girona primește vizita Barcelonei într-un meci din cadrul etapei a 21-a din Spania Primera Division. Echipa pregătită de Ernesto Valverde are o cotă de doar 1.33 pentru un eventual succes, dar această casă de pariuri online vine cu o ofertă specială prin care poți paria pe victoria ei la o cotă specială de 40.00. Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care se înregistrează acum prin link-urile speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Girona la o cotă specială de 40.00!

 

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNHU” 
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe victoria celor de la Barcelona în partida cu Girona de duminică, 27 ianuarie 2019, ora 17:15.


Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul până la cota specială de 40.00 va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria oaspeților, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 195RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 195RON pe o cotă de 2.00 (poți pe orice cotă peste 1.20) și câștigi pariul. Vei primi 195RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).


Termeni și condiții ofertă cotă mărită Girona vs Barcelona

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe victoria celor de la Barcelona. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 40.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui Barcelona în partida cu Girona și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui City la o cotă mărită de 35.00!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX