1. Home »
  2. Pariuri sportive »
  3. FREEBET zilnic de 25RON pe US Open!

FREEBET zilnic de 25RON pe US Open!

Baicu Marius
Baicu Marius

2017-09-01 14:08:00

image FREEBET zilnic de 25RON pe US Open!

Odată cu începerea turneului US Open 2017, casele de pariuri online au început să vină cu promoții care de care mai atractive pe Grand Slam-ul american. Una din ofertele care mi-au sărit în ochi vine de la această casă de pariuri online, ea oferind posibilitatea de a primi zilnic un FREEBET de 25RON. Mai jos îți voi arăta exact ce ai de făcut.

Pariază acum pe US Open și profită de un FREEBET zilnic de 25RON!

 

Cum pot primi câte un FREEBET zilnic?

Plasează în aceeași zi 5 pariuri single pe US Open, fiecare pe o miză de minim 25RON și o cotă de minim 1.40, și vei vei recompensat cu un FREEBET de 25RON. Vezi că toate pariurile trebuiesc soluționate în aceeași zi. Pariurile plasate pe platforma de betting exchange sau cele închise cu Cash Out nu sunt luate în considerare pentru această ofertă. Promoția este disponibilă doar la această casă de pariuri online.

Freebet-ul este acordat în maxim 12 ore, este valabil timp de 2 zile, și poate fi utilizat doar pe tenis. Din urma folosirii lui vei păstra doar profitul, nu și miza. Respectiva sumă de bani nu este supusă vreunei condiții de rulaj. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK.

Poți beneficia de pe urma acestei oferte o singură dată pe zi, dar zilnic în intervalul 28 august - 10 septembrie 2017. Dacă vrei să descoperi și alte promoții de top pe US Open și nu numai, recomand să arunci un ochi peste secțiunea Promoții de pe PariuriX!

Pariază acum pe US Open și profită de un FREEBET zilnic de 25RON!

Alte promoții US Open

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Alin Buzărin
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20
2
Grigore Cartianu
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX