1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. AI 50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE ca să pariezi pe Wimbledon

AI 50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE ca să pariezi pe Wimbledon

victorpartan
victorpartan

2023-07-05 10:56:37

image AI 50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE ca să pariezi pe Wimbledon

Turneul de Grand Slam de la Wimbledon (3-16 iulie) este testul suprem atât pentru sportivi, cât și pentru pasionații de tenis, care pot transforma în bani cunoștințele despre „sportul alb”. Nu este nevoie să faci niciun depozit pentru a paria pe confruntările de pe iarba londoneză.

Intră pe link-urile speciale din articol și deschide-ți cont pe Betano folosind codul „WIMBLEDON23”. După ce îți verifici identitatea, primești un pariu gratuit fără depunere în valoare de 50 RON. Oferta este valabilă până pe 14 iulie.  Iar dacă alegi să și depui, vei fi eligibil pentru un bonus suplimentar de 100% până la 500RON!

Deschide-ți cont și beneficiază de 50 RON pariu gratuit fără depunere pentru Wimbledon + 100% până la 500RON la depunere!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM ACTIVEZ OFERTA FĂRĂ DEPUNERE

 1. Înregistrează-te pe platforma Betano prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL, folosind codul „WIMBLEDON23”.
 2. Verifică-ți identitatea (vezi aici cum).
 3. Primești un pariu gratuit fără depunere în valoare de 50 RON, pe care îl poți folosi pentru meciurile jucate la Wimbledon.

Termeni și condiții ofertă fără depunere Betano

 • Această ofertă este valabilă pentru toți clienții care își deschid cont prin intermediul link-urilor din acest articol și își verifică identitatea până la data de 14 iulie. Înregistrează-te acum.
 • Trebuie să folosești codul „WIMBLEDON23” la înregistrare, pentru a activa oferta.
 • Codul are o valabilitate de 7 zile. 
 • Pariul gratuit poate fi plasat pe un bilet cu selecții din meciurile de la Wimbledon și trebuie să aibă cota minimă 3.00.
 • Dacă pariul gratuit este câștigat, primești în cont câștigul minus miza. În cazul în care nu știi ce este un pariu gratuit, citește articolul dedicat.
 • Pe lângă FREEBET-ul de 50RON fără depunere, poți primi și un bonus de bun venit din suma depusă de 100% până la 500RON! Detalii aici!
 • Până pe data de 30 Iulie 2023, poți aplica pentru un bonus alternativ fără depuneree de 50RON pe Supercupa României sau pe meciurile din Superliga României prin ACEST LINK cu codul ”RESTART”. Detalii aici!
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani rezidenți în România.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per jucător / adresă / familie / IP etc. Eventualele abuzuri nu sunt tolerate.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției.

Deschide-ți cont și beneficiază de 50 RON pariu gratuit fără depunere pentru Wimbledon + 100% până la 500RON la depunere!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX