100 LEI FREEBET la Betano, fără depunere, doar de Black Friday 27 Noiembrie!

13,7k 0

Ofertă unică la Betano! Doar vineri, 27 noiembrie, poți beneficia de un FREEBET de 100RON fără depunere, la verificarea contului! Aceasta este cea mai mare ofertă de bun venit fără depunere oferită de Betano până acum, și sunt slabe șanse să mai ofere alta similară în viitorul apropiat! Așa că ai la dispoziție doar până la miezul nopții să profiți de pe urma ei! Oferta este valabilă doar prin link-urile din acest articol!

Deschide cont acum și încasează 100 RON FREEBET fără depunere de Black Friday!

 

Cum pot încasa FREEBET-ul de 100RON fără depunere?

 1. Deschide cont acum folosind ACEST LINK SPECIAL.
 2. Freebet-ul de 100RON este creditat a doua zi după înregistrare, dar poate fi utilizat doar după ce verifici contul.
 3. Parcurge procesul de verificare KYC în maxim 7 zile pentru a putea utiliza FREEBET-ul de 100RON.


Termeni și condiții

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Oferta este valabilă doar vineri, 27 Noiembrie, de Black Friday!
 • Freebet-ul de 100RON este acordat fără a fi necesară efectuarea unei depuneri, dacă respecți celelalte reguli ale ofertei.
 • Oferta este una valabilă doar prin link-urile din articol. Dacă te înregistrezi direct, sau prin alte link-uri de pe site / din altă parte, nu vei primi Freebet-ul de 100RON!
 • Freebet-ul de 100RON este creditat a doua zi după înregistrare, însă poate fi utilizat doar după ce parcurgi procesul de verificare KYC (vezi aici cum se parcurge)
 • Procesul de verificare KYC trebuie parcurs în maxim 7 zile de la înregistrare.
 • Freebet-ul este valabil timp de 7 zile din momentul în care a fost creditat.
 • Se utilizează regulile gratuite ale unui freebet: se poate utiliza pe orice pariu de orice cotă, dar de pe urma lui vei păstra doar profitul, nu și miza. Suma respectivă nu este supusă vreunei condiții de rulaj. Dacă vrei mai multe indicații despre ce este un freebet, CLICK AICI.
 • Betano are și următoarea ofertă: până la 500RON FREEBET + 100% la prima depunere până la 500RON (detalii aici). Atenție însă! Acea ofertă nu se cumulează decât parțial cu cea prezentată în acest articol. Mai exact, poți încasa un singur FREEBET. Deci dacă primești freebet-ul de 100RON pentru deschiderea contului, iar apoi depui, nu îl vei mai primi și pe cel de până la 500RON. Vei încasa doar bonusul de 100%. Așa că dacă intenționezi să depui o sumă mai mare, recomandăm să aplici din prima pentru acea ofertă!
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont acum și încasează 100RON FREEBET fără depunere!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și pierderile. Majoritatea articolelor din secțiunea Resurse și Agenții îmi aparțin, și te invit și pe tine să le descoperi pentru a deveni un jucător mai bun. Mai nou sunt și tipster pe Premier League, așa că vă invit să îmi urmăriți ponturile săptămânale.