100 LEI FREEBET la Betano, fără depunere! Ofertă limitată!

44,5k 0

Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri online din România, vine cu o ofertă extrem de limitată prin care oferă clienților noi un FREEBET de 100RON fără depunere, la verificarea contului! Trebuie doar să deschizi un cont prin link-urile din articol (oferta nu este valabilă altfel) și să urmezi indicațiile de mai jos! Grăbește-te, oferta este valabilă doar în intervalul 13-17 Septembrie 2021!

Deschide cont acum și încasează 100RON FREEBET fără depunere!

 

Cum pot încasa FREEBET-ul de 100RON fără depunere?

 1. Deschide cont acum folosind ACEST LINK SPECIAL.
 2. Freebet-ul de 100 RON este creditat a doua zi după înregistrare, dar poate fi utilizat doar după ce verifici contul.
 3. Parcurge procesul de verificare KYC în maxim 7 zile pentru a putea utiliza FREEBET-ul de 100RON..


Termeni și condiții

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Oferta este valabilă în intervalul 13 - 17 Septembrie 2021
 • Freebet-ul de 100 RON este acordat fără a fi necesară efectuarea unei depuneri, dacă respecți celelalte reguli ale ofertei.
 • Oferta este una valabilă doar prin link-urile din articol. Dacă te înregistrezi direct, sau prin alte link-uri de pe site / din altă parte, nu vei primi Freebet-ul de 100 RON!
 • Freebet-ul de 100 RON este creditat a doua zi după înregistrare, însă poate fi utilizat doar după ce parcurgi procesul de verificare KYC (vezi aici cum se parcurge)
 • Procesul de verificare KYC trebuie parcurs în maxim 7 zile de la înregistrare.
 • Freebet-ul este valabil timp de 7 zile din momentul în care a fost creditat.
 • Se utilizează regulile gratuite ale unui freebet: se poate utiliza pe orice pariu de orice cotă, dar de pe urma lui vei păstra doar profitul, nu și miza. Suma respectivă nu este supusă vreunei condiții de rulaj. Dacă vrei mai multe indicații despre ce este un freebet, CLICK AICI.
 • Betano are și următoarea ofertă: până la 500RON FREEBET + 100% la prima depunere până la 500RON (detalii aici). Atenție însă! Acea ofertă nu se cumulează decât parțial cu cea prezentată în acest articol. Mai exact, poți încasa un singur FREEBET. Deci dacă primești freebet-ul de 100 RON pentru deschiderea contului, iar apoi depui, nu îl vei mai primi și pe cel de până la 500RON. Vei încasa doar bonusul de 100%. Așa că dacă intenționezi să depui o sumă mai mare, recomandăm să aplici din prima pentru acea ofertă!
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

De asemenea, Betano în colaborare cu PariuriX pune în aceste zile la bătaie două invitații duble la VIP 1 la meciul FCSB - Dinamo (detalii aici) și 5 invitații duble la VIP la partida Universitatea Craiova - Sepsi (detalii aici)

Deschide cont acum și încasează 100 RON FREEBET fără depunere!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult