120 LEI FREEBET la Betano, fără depunere! Doar de Black Friday!

2021-11-11 23:55:00 58,1k 0

Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri online din România, vine cu o ofertă extrem de limitată prin care oferă clienților noi un FREEBET de 120RON fără depunere, la verificarea contului! Trebuie doar să deschizi un cont prin link-urile din articol și să folosești codul ”BLACKFRIDAY la înregistrare! Grăbește-te, oferta este valabilă doar pe 12 Noiembrie 2021, între 00:00 și 23:59, cu ocazia Black Friday 2021. 

Deschide cont acum și încasează 120RON FREEBET fără depunere!

 

Cum pot încasa FREEBET-ul de 120RON fără depunere?

 1. Deschide cont vineri, 12 Noiembrie, folosind ACEST LINK SPECIAL.
 2. La pasul 3 din cadrul procesului de înregistrare adaugă codul ”BLACKFRIDAY”.
 3. Freebet-ul de 120 RON este creditat imediat după înregistrare, dacă codul promoțional a fost introdus conform indicațiilor.
 4. Utilizează FREEBET-ul în maxim 7 zile din momentul creditării.


Termeni și condiții

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Oferta nu este afișată după deschiderea link-ului, dar vă asigurăm că ea este valabilă!
 • Oferta este valabilă doar cu ocazia Black Friday - 12 Noiembrie 2021, între orele 00:00 și 23:59.
 • La pasul 3 din cadrul procesului de înregistrare adaugă codul ”BLACKFRIDAY”.
 • Freebet-ul de 120 RON este acordat fără a fi necesară efectuarea unei depuneri, dacă respecți celelalte reguli ale ofertei.
 • Freebet-ul de 120 RON este creditat imediat după înregistrare, dacă codul promoțional a fost introdus conform indicațiilor.
 • Va trebui să efectuezi procesul de verificare KYC înainte de a putea solicita o retragere (vezi aici cum se parcurge)
 • Freebet-ul este valabil timp de 7 zile din momentul în care a fost creditat.
 • Se utilizează regulile gratuite ale unui freebet: se poate utiliza pe orice pariu de orice cotă, dar de pe urma lui vei păstra doar profitul, nu și miza. Suma respectivă nu este supusă vreunei condiții de rulaj. Dacă vrei mai multe indicații despre ce este un freebet, CLICK AICI.
 • Betano are și următoarea ofertă: până la 500RON FREEBET + 100% la prima depunere până la 500RON (detalii aici). Atenție însă! Acea ofertă nu se cumulează decât parțial cu cea prezentată în acest articol. Mai exact, poți încasa un singur FREEBET. Deci dacă primești freebet-ul de 120 RON pentru deschiderea contului, iar apoi depui, nu îl vei mai primi și pe cel de până la 500RON. Vei încasa doar bonusul de 100%. Așa că dacă intenționezi să depui o sumă mai mare, recomandăm să aplici din prima pentru acea ofertă!
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont acum și încasează 120 RON FREEBET fără depunere!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult