1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Cotă 55.00 pentru victorie FCSB cu Hermannstadt

Cotă 55.00 pentru victorie FCSB cu Hermannstadt

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-10-26 17:06:00

image Cotă 55.00 pentru victorie FCSB cu Hermannstadt

Sâmbătă, 26 octombrie, cu începere de la ora 20:30 Stadionul Trans-Sil din Târgu Mureş găzduiește partida dintre Hermannstadt și FCSB. În mod normal oaspeții au o cotă de 1.80 pentru o victorie, dar la această casă de pariuri online poți beneficia de o cotă mărită de 55.00 dacă deschizi un cont acum prin link-urile speciale din articol și urmezi indicațiile de mai jos!

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 55.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNMY
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie FCSB” în meciul cu Hermannstadt, din Liga I, care are loc pe 26 octombrie, de la ora 20:30.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui FCSB și câștigi pariul. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 270RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 170RON pe o cotă de 2.00 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 270RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).


Termeni și condiții ofertă cotă mărită Hermannstadt vs FCSB

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie FCSB”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 55.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria echipei oaspete în meciul Hermannstadt vs FCSB și doar pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 55.00!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX