1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Universitatea Craiova vs CFR Cluj

Pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Universitatea Craiova vs CFR Cluj

victorpartan
victorpartan

2020-02-23 10:55:00

image Pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Universitatea Craiova vs CFR Cluj

Ultima etapă a sezonului regulat din Liga I programează derby-ul dintre locul 2 și locul 1, Universitatea Craiova vs CFR Cluj (23 februarie, ora 20:00). Această agenție de pariuri sportive online are o ofertă specială cu ocazia confruntării de pe „Ion Oblemenco”: dacă îți deschizi cont prin intermediul link-urilor de mai jos, poți paria pe echipa câștigătoare la o cotă mărită de 80.00. Altfel, cota pentru victoria oltenilor este 2.80, iar cea pentru victoria ardelenilor este 2.50.

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Universitatea Craiova vs CFR Cluj

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNOX
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie Universitatea Craiova” sau pe selecția „victorie CFR Cluj” în meciul Universitatea Craiova vs CFR Cluj, din Liga I, care are loc pe 23 februarie, de la ora 20:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria echipei gazdă, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 395RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 395RON pe o cotă de 2.20 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 474RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite Universitatea Craiova vs CFR Cluj

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie CFR Cluj” sau pe selecția „victorie Universitatea Craiova”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 80.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria câștigătoarei în meciul Universitatea Craiova vs CFR Cluj pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Universitatea Craiova vs CFR Cluj

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Alin Buzărin
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20
2
Grigore Cartianu
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX