1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Spania vs România

Pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Spania vs România

victorpartan
victorpartan

2019-11-18 09:46:00

image Pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Spania vs România

Naționala de fotbal a României joacă ultimul meci din campania de calificare la Euro 2020 pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, în Spania. Meciul nu mai are nicio miză, ibericii fiind deja calificați, iar „tricolorii” ratând șansa de a termina pe locul 2 după înfrângerea în fața Sudiei (0-2). Dacă îți deschizi cont la această casă de pariuri online prin intermediul link-urilor speciale de mai jos, poți paria pe câștigătoarea partidei de luni pe cote mărite de 35.00 - Spania, respectiv 150.00 - România.

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului Spania vs România la cote mărite

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNNH
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie Spania” sau pe selecția „victorie România” în meciul Spania vs România, care are loc pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, în preliminariile Euro 2020.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria Spaniei, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 170RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 170RON pe o cotă de 2.40 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 238 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite Spania vs România

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Spania” sau pe selecția „victorie România”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 35.00, respectiv 150.00.
 • Cotele speciale sunt valabile doar pentru primul pariu plasat pe victoria uneia dintre echipe în meciul Spania vs România și doar pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului Spania vs România la cote mărite

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX