1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului România vs Austria

Pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului România vs Austria

victorpartan
victorpartan

2020-10-13 20:10:28

image Pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului România vs Austria

România primește vizita Austriei, în etapa a 4-a a Ligii Națiunilor, pe 14 octombrie, de la ora 21:45. Deși au pierdut categoric în Norvegia (0-4), „tricolorii” pot reveni pe locul 1 în Grupa 1 din a doua serie valorică, cu un succes contra austriecilor. Cota reală pentru victoria echipei antrenate de Mirel Rădoi este 4.00, în timp ce cota reală pentru „2 solist” este 1.91. Această agenție de pariuri sportive online are, însă, o ofertă care transformă cotele pentru câștigătoarea meciului de pe „Arena Națională” în 100.00, respectiv 60.00! Oferta este pentru clienții noi, deci poți beneficia și tu de ea dacă intri pe link-urile speciale de mai jos și îți deschizi cont. 

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului România vs Austria la cote mărite!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNRT
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie România sau pe selecția „victorie Austria” în meciul din Liga Națiunilor, care are loc pe 14 octombrie, de la ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria României, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 495RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 495RON pe o cotă de 1.60 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 297RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite România vs Austria

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie România” sau pe selecția „victorie Austria”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 100.00, respectiv 60.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe câștigătoarea meciului România vs Austria pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu cash out nu contează la rulaj
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului România vs Austria la cote mărite!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX