1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Manchester United vs PSG

Pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Manchester United vs PSG

victorpartan
victorpartan

2020-11-30 16:22:49

image Pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Manchester United vs PSG

Manchester United și PSG sunt contracandidate la primul loc în grupa H a Ligii Campionilor, iar pe 2 decembrie, de la ora 22:00, se dispută al doilea meci direct din această stagiune. În tur, echipa britanică s-a impus cu 2-1 la Paris, însă campioana Franței este favorită să se impună în partida de miercuri. Dacă vrei să pariezi pe câștigătoare, intră pe link-urile speciale de mai jos și deschide-ți cont la această casă de pariuri online. Vei putea miza pe „1 solist” la o cotă mărită de 100.00, sau pe „2 solist”, la o cotă mărită de 70.00.

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului Manchester United vs PSG la cote mărite!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNSI
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie Man Utd” sau pe selecția „victorie PSG” în meciul din Liga Campionilor, care are loc pe 2 decembrie, de la ora 22:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui PSG, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 345RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 345RON pe o cotă de 2.20 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 414RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite Man Utd vs PSG

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Man Utd” sau pe selecția „victorie PSG”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 100.00, respectiv 70.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe câștigătoare în meciul Man Utd vs PSG pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu cash out nu contează la rulaj
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului Manchester United vs PSG la cote mărite!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX