1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Ai cote mărite pentru un prim pariu pe câștigătoarea meciului Man Utd vs Arsenal

Ai cote mărite pentru un prim pariu pe câștigătoarea meciului Man Utd vs Arsenal

victorpartan
victorpartan

2019-09-30 09:51:00

image Ai cote mărite pentru un prim pariu pe câștigătoarea meciului Man Utd vs Arsenal

Cu numai opt puncte câștigate în primele șase etape, Manchester United caută cea de-a treia victorie în noul sezon de Premier League, pe teren propriu, contra lui Arsenal. „Diavolii” au o cotă reală de 2.30 să se impună, iar o victorie a „tunarilor” este cotată cu 2.90. Această agenție de pariuri sportive online are, însă, o ofertă grație căreia clienții noi pot paria pe câștigătoarea meciului de pe 30 septembrie la cote mărite de 70.00, respectiv 90.00. Pentru a beneficia de cotele mărite, trebuie doar să intri pe link-urile speciale din articol și să deschizi cont.

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului Man Utd vs Arsenal la cote mărite

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNMM
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie Man Utd” sau pe selecția „victorie Arsenal” în meciul Man Utd vs Arsenal, care are loc pe 30 septembrie, de la ora 22:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui Arsenal și câștigi pariul. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 445RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 445RON pe o cotă de 1.60 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 267 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite Man Utd vs Arsenal

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Man Utd” sau pe selecția „Arsenal”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 70.00, respectiv 90.00.
 • Cotele speciale sunt valabile doar pentru primul pariu plasat pe victoria uneia dintre echipe în meciul Man Utd vs Arsenal și doar pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului Man Utd vs Arsenal la cote mărite

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX