1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Ai cote mărite pentru un pariu pe câștigătoarea meciului Liverpool vs Manchester City

Ai cote mărite pentru un pariu pe câștigătoarea meciului Liverpool vs Manchester City

victorpartan
victorpartan

2019-08-04 09:09:00

image Ai cote mărite pentru un pariu pe câștigătoarea meciului Liverpool vs Manchester City

Manchester City este favorită să câștige Supercupa Angliei (Community Shield) în fața lui Liverpool, confruntarea fiind programată duminică, 4 august, de la ora 17:00. „Cetățenii” au cota reală 1.90 să se impună după 90 de minute, în timp ce cota pentru victoria „cormoranilor” este 3.90. Dacă vrei să pariezi pe meci, poți profita de oferta pe care această agenție de pariuriuri sportive online a pregătit-o pentru clienții noi și care transformă cotele pentru un pariu pe câștigătoare în 60.00, respectiv 100.00. Tot ce ai de făcut este îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos.  

Deschide cont și pariază la o cote mărite pe câștigătoarea meciului Liverpool vs Manchester City

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNLO” 
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe victoria lui Liverpool sau pe victoria lui Manchester City (după 90 de minute) în meciul Liverpool vs Manchester City, din Supercupa Angliei, care se joacă pe 4 august, de la ora 17:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe selecția „victorie Liverpool”, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 495RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 495RON pe o cotă de 1.60 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 297 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Liverpool vs Manchester City

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Liverpool” sau pe selecția „victorie Manchester City”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 100.00, respectiv 60.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria uneia dintre echipe, după 90 de minute, în meciul Liverpool vs Manchester City și doar pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la o cote mărite pe câștigătoarea meciului Liverpool vs Manchester City

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX