Ai cote mărite pentru un pariu pe câștigătoarea din finala Cupei României

2019-05-23 22:52:19 3,9k 0

Astra Giurgiu și Viitorul Constanța se întâlnesc în finala Cupei României pe 25 mai, de la ora 20:00. În mod normal, astralii au cota 3.25 să se impună după 90 de minute, iar dobrogenii au cota 2.10. Tu pe cine pariezi? Dacă te-ai decis, poți profita de oferta acestei agenții de pariuri sportive online pentru clienții noi, care pot miza pe câștigătoarea meciului la cote mărite de 12.00, respectiv 9.00. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie doar să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos.

Deschide cont și pariază la o cote mărite pe câștigătoarea meciului Astra Giurgiu vs Viitorul Constanța

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNKJ” 
 3. Plasează un pariu în valoare de 50RON pe victoria Astrei sau pe victoria Viitorului (după 90 de minute) în meciul Astra vs Viitorul, din finala Cupei României, care se joacă pe 25 mai, de la ora 20:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 50 RON pe selecția „victorie Viitorul”, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 50 RON ca fonduri reale și încasezi alți 400RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 400RON pe o cotă de 1.80 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 320 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Astra vs Viitorul

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Astra” sau pe selecția „victorie Viitorul”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 12.00, respectiv 9.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria uneia dintre echipe, după 90 de minute, în meciul Astra vs Viitorul și doar pentru o miză maximă de 50 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la o cote mărite pe câștigătoarea meciului Astra Giurgiu vs Viitorul Constanța

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult