Ai cote mărite pentru un pariu pe învingătoarea dintre FC Sevilla și CFR Cluj

405 0

CFR Cluj se deplasează la Sevilla pentru manșa secundă a „16-imilor” Europa League. Meciul programat pe 27 februarie, de la ora 22:00, are o favorită certă, pe FC Sevilla (cotă 1.25 la victorie). Un succes al echipei antrenate de Dan Petrescu are cota 15.00. Poți câștiga mai mulți bani mizând pe câștigătoare, dacă îți deschizi cont la această casă de pariuri online prin intermediul link-urilor speciale din articol, întrucât cotele valabile pentru clienții noi sunt 40.00, respectiv 150.00. Totul este foarte simplu. Rămâne doar să „ghicești” care va fi învingătoarea.

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului FC Sevilla și CFR Cluj

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNPA
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie FC Sevilla” sau pe selecția „victorie CFR Cluj” în meciul FC Sevilla vs CFR Cluj, din Europa League, care are loc pe 27 februarie, de la ora 22:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui FC Sevilla, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 195RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 195RON pe o cotă de 1.80 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 156RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite FC Sevilla vs CFR Cluj

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie FC Sevilla” sau pe selecția „victorie CFR Cluj”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 40.00, respectiv 150.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria învingătoarei în meciul FC Sevilla vs CFR Cluj pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului FC Sevilla și CFR Cluj