Cotă 8.00 CFR Cluj, cotă 15.00 Viitorul, tu ce alegi?

2019-07-04 13:00:00 7,9k 0

CFR Cluj și Viitorul Constanța se întâlnesc pe 6 iulie, de la ora 20:00, în primul meci oficial al sezonului 2019-2020, contând pentru Supercupa României. Campioana este favorită să câștige trofeul după 90 de minute, cu o cotă de 1.90. Echipa lui Hagi are cota 3.80 să se impună în „timpul regulamentar”. Tu poți paria, însă, pe câștigătoarea partidei la cote mărite de 8.00, respectiv 15.00, dacă îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online. Intră pe link-urile speciale de mai jos și beneficiază de oferta pentru clienții noi!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului CFR Cluj vs Viitorul Constanța la cote mărite!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNKU
 3. Plasează un pariu în valoare de 50RON pe victoria lui CFR Cluj sau pe victoria Viitorului în meciul CFR Cluj vs Viitorul Constanța, din Supercupa României, care se joacă pe 6 iulie, de la ora 20:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 50 RON pe victoria lui CFR după 90 de minute, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 50 RON ca fonduri reale și încasezi alți 350RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 350RON pe o cotă de 1.80 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 280RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite CFR Cluj vs Viitorul Constanța

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie CFR Cluj” sau „victorie Viitorul Constanța”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului vor fi afișate cotele normale, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 8.00, respectiv 15.00.
 • Aceaste cote speciale sunt valabile doar pentru primul pariu plasat pe victoria uneia dintre echipe după 90 de minute și doar pentru o miză maximă de 50 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului CFR Cluj vs Viitorul Constanța la cote mărite!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult