Pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului CFR Cluj vs FC Sevilla

1,1k 0

CFR Cluj o înfruntă pe FC Sevilla în „16-imile” Europa League pe 20 februarie, de la ora 19:55. Campioana României pornește cu șansa a doua în fața „specialistei competiției” (echipa spaniolă a câștigat 5 trofee Europa League până în prezent). Un pariu pe victoria lui CFR are cota reală 4.00, în timp ce succesul echipei oaspete este cotat cu 1.91. Această casă de pariuri online oferă clienților noi cote mărite de 130.00, respectiv 60.00, pentru un prim pariu pe câștigătoarea meciului din Gruia. Poți beneficia și tu de ofertă dacă deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos.

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului CFR Cluj vs FC Sevilla

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNOW
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie CFR Cluj” sau pe selecția „victorie FC Sevilla” în meciul CFR Cluj vs FC Sevilla, din Europa League, care are loc pe 20 februarie, de la ora 19:55.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui CFR Cluj, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 645RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 645RON pe o cotă de 1.40 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 258RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite CFR Cluj vs FC Sevilla

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie CFR Cluj” sau pe selecția „victorie FC Sevilla”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 130.00, respectiv 60.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria câștigătoarei în meciul CFR Cluj vs FC Sevilla pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului CFR Cluj vs FC Sevilla

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult