Pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului FC Barcelona vs Real Madrid

654 0

„El Clasico” își derulează un nou episod pe 18 decembrie, de la ora 21:00. FC Barcelona are cota reală 1.70 să câștige și se detașeze în fruntea clasamentului, în timp ce Real Madrid are cota reală 4.10 să se impună. Această casă de pariuri online oferă, însă, posibilitatea ca noii clienți să parieze la cote mărite de 50.00, respectiv 100.00 pe câștigătoarea confruntării de pe „Camp Nou”. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie doar să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos.

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului FC Barcelona vs Real Madrid la cote mărite

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNNX
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie FC Barcelona” sau pe selecția „victorie Real Madrid” în meciul FC Barcelona vs Real Madrid, care are loc pe 18 decembrie, de la ora 21:00, în LaLiga.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui FC Barcelona, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 245RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 245RON pe o cotă de 2.20 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 294 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite FC Barcelona vs Real Madrid

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie FC Barcelona” sau pe selecția „victorie Real Madrid”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 50.00, respectiv 100.00.
 • Cotele speciale sunt valabile doar pentru primul pariu plasat pe victoria uneia dintre echipe în meciul FC Barcelona vs Real Madrid și doar pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului FC Barcelona vs Real Madrid la cote mărite

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi