Pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Borussia Dortmund vs Bayern Munchen

431 0

În Bundesliga se dă o bătălie importantă pentru titlu pe 26 mai, de la ora 19:30. Borussia Dortmund (locul 2, 57 de puncte) este obligată să câștige confruntarea cu Bayern Munchen (locul 1, 61 de puncte). Poți paria pe victoria lui Dortmund la o cotă mărită de 100.00, sau pe succesul lui Bayern la o cotă mărită de 60.00, dacă îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online prin intermediul link-urilor speciale de mai jos. Oferta este destinată exclusiv clienților noi.

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Borussia Dortmund vs Bayern Munchen

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNPS
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie Borussia Dortmund” sau pe selecția „victorie Bayern Munchen” în meciul Borussia Dortmund vs Bayern Munchen, din Bundesliga, care are loc pe 26 mai, de la ora 19:30.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui Bayern, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 295RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 295RON pe o cotă de 2.20 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 384RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite Borussia Dortmund vs Bayern Munchen

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Bayern Munchen” sau pe selecția „victorie Borussia Dortmund”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 100.00, respectiv 60.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria uneia dintre echipe în meciul Borussia Dortmund vs Bayern Munchen pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Borussia Dortmund vs Bayern Munchen

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi