Ai cote mărite pentru un pariu pe meciul FC Barcelona vs Bayern Munchen

2020-08-14 09:16:00 4,3k 0

„Finala” din sferturile de finală ale Ligii Campionilor se joacă pe 14 august, de la ora 22:00, între FC Barcelona și Bayern Munchen. Teoretic, campioana Germaniei are prima șansă să se impună după 90 de minute, dar la acest nivel se poate întâmpla orice. Dacă intri pe link-urile speciale de mai jos și îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online, poți paria la cote mărite pe câștigătoarea confruntării: 100.00 pentru victorie FC Barcelona (față de 3.25 cota reală), respectiv 60.00 pentru victorie Bayern (față de 1.95). Calificarea se decide într-o singură manșă, pe teren neutru.

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului FC Barcelona vs Bayern Munchen la cotă mărită!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNRF
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie FC Barcelona” sau pe selecția „victorie Bayern Munchen” în 90 de minute, în meciul din „sferturile” Ligii Campionilor, care are loc pe 14 august, de la ora 22:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui Bayern Munchen, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 295RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 295RON pe o cotă de 1.80 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 236RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite FC Barcelona vs Bayern Munchen

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie FC Barcelona” sau pe selecția „victorie Bayern Munchen”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 100.00, respectiv 60.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe câștigătoarea în 90 de minute a meciului FC Barcelona vs Bayern Munchen pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu cash out nu contează la rulaj
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului FC Barcelona vs Bayern Munchen la cotă mărită!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult