1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Ai cote mărite pentru un prim pariu pe câștigătoarea meciului Austria vs România

Ai cote mărite pentru un prim pariu pe câștigătoarea meciului Austria vs România

victorpartan
victorpartan

2020-09-05 19:19:38

image Ai cote mărite pentru un prim pariu pe câștigătoarea meciului Austria vs România

După un 1-1 ghinionist cu Irlanda de Nord, România joacă cu Austria în Liga Națiunilor. Meciul are loc pe 7 septembrie, la Klagenfurt, la ora 21:45. Austriecii, care au învins cu 2-1 în Norvegia în prima rundă, au cota reală 1.70 să câștige meciul, în timp ce „tricolorii” au cota 5.00 să se impună. Această agenție de pariuri sportive online are, însă, o promoție prin care clienții noi pot miza pe câștigătoarea meciului la cote mărite, de 60.00, respectiv 100.00. Beneficiezi și tu de ofertă dacă intri pe link-urile speciale de mai jos și îți deschizi cont.

Deschide cont și pariază câștigătoarea meciului Austria vs România la cote mărite

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNRJ
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie Austria” sau pe selecția „victorie România”, în meciul din Liga Națiunilor, care are loc pe 7 septembrie, de la ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria echipei noastre, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 495RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 495RON pe o cotă de 1.40 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 198RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite Austria vs Romania

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Austria” sau pe selecția „victorie România”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 60.00, respectiv 100.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe câștigătoarea meciului Austria vs România pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu cash out nu contează la rulaj
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază câștigătoarea meciului Austria vs România la cote mărite

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX