Pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Real Madrid vs Manchester City

2020-02-25 16:46:57 1,3k 0

Capul de afiș în această săptămână în Liga Campionilor este ținut de confruntarea dintre Real Madrid și Manchester City (26 februarie, ora 22:00). Bookmakerii se așteaptă la un meci echilibrat, astfel că și cota reală pentru un pariu pe câștigătoare este aceeași: 2.50 Real Madrid, 2.50 Man City. Dacă tu vezi o favorită, poți miza pe ea la o cotă mărită de 80.00, grație ofertei pe care această agenție de pariuri sportive online a pregătit-o pentru clienții noi. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de cota mărită este să intri pe link-urile speciale de mai jos și să deschizi cont.

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Real Madrid vs Manchester City

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNOZ
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie Real Madrid” sau pe selecția „victorie Manchester City” în meciul Real Madrid vs Manchester City, din Liga Campionilor, care are loc pe 26 februarie, de la ora 22:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui Real Madrid, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 395RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 395RON pe o cotă de 1.60 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 237RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite Real Madrid vs Manchester City

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Real Madrid” sau pe selecția „victorie Man City”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 80.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria învingătoarei în meciul Real Madrid vs Manchester City pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Real Madrid vs Manchester City

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult