Pariază la cotă mărită de 60.00 pe victoria lui FCSB contra lui U Craiova

Primul derby pentru titlu din Play-off-ul Ligii I se joacă între FCSB și U Craiova, pe 31 martie, de la ora 20:30. În ultima confruntare directă, „roș-albaștrii” s-au impus cu 3-2 pe Arena Națională. Sunt șanse bune ca echipa gazdă să se impună din nou, șanse care pot fi speculate printr-un pariu pe „1 solist”. Selecția menționată are cota 60.00 la această casă de pariuri online, grație unei oferte pentru clienții noi. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie doar să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 60.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNIZ” 
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe victoria lui FCSB în meciul FCSB vs U Craiova, din Liga I, care se joacă pe 31 martie, de la ora 20:30.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria „roș-albaștrilor”, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 295RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 295RON pe o cotă de 1.80 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 236 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită FCSB vs U Craiova

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie FCSB”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 60.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria echipei gazdă în meciul FCSB vs U Craiova și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 60.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!