Pariază la cotă mărită 15.00 pe Franța vs Maroc

2022-12-13 09:01:18 352 0

Franța mai are un singur pas de făcut până la finala Cupei Mondiale din Qatar, în care își poate apăra titlul cucerit în 2018. Pe 14 decembrie, de la ora 21:00, naționala antrenată de Didier Deschamps întâlnește reprezentativa Marocului, iar această agenție de pariuri sportive online are o ofertă prin care acordă cotă mărită de la 4.10 la 15.00 pentru selecția „Franța câștigă și ambele echipe înscriu”. Poți beneficia de ofertă dacă îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos.

În același timp, ai parte și de oferta de bun venit de până la 500 RON.

Deschide-ți cont și pariază pe selecția indicată la cotă mărită 15.00

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM POT BENEFICIA DE COTA MĂRITĂ

 1. Înregistrează-te prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL.
 2. Efectuează un prim depozit de minim 20 RON.
 3. Plasează un prim pariu premeci cu miza minimă 20 RON pe selecția „Franța câștigă și ambele echipe înscriu” din meciul Franța vs Maroc, care se joacă în semifinalele Cupei Mondiale 2022 (14 decembrie, ora 21:00). 
 4. Pariul este plasat pe cota afișată pe site, dar dacă va fi câștigător va fi luată în considerare cota mărită 15.00. Câștigul maxim este de 200 RON.

Termeni și condiții cotă mărită

 • Această ofertă este dedicată clienților noi care își deschid cont prin intermediul link-urilor speciale din acest articol. Deschide-ți cont acum!
 • Pentru a activa oferta, trebuie să efectuezi o primă depunere de minim 20 RON.
 • Depunerile efectuate prin Skrill și Neteller nu sunt eligibile.
 • Dacă pariul plasat pe selecția indicată va fi câștigător, câștigul va fi calculat luându-se în considerare cota mărită 15.00, nu cea de pe site.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide-ți cont și pariază pe selecția indicată la cotă mărită 15.00

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult