Ai cotă mărită 15.00 pentru un pariu special pe Argentina vs Mexic

2022-11-24 17:17:44 442 0

După 1-2 cu Arabia Saudită în primul meci al ei din grupa C, Argentina este obligată să câștige partida cu Mexicul (26 noiembrie, ora 21:00) pentru a păstra șanse de calificare în faza următoare a Cupei Mondiale 2022. La rândul lor, mexicanii au nevoie de trei puncte, pentru că în prima rundă au făcut doar o remiză cu Polonia, 0-0.

Dacă vrei să pariezi pe confruntarea de sâmbătă, e bine să știi că această agenție de pariuri sportive online are o ofertă prin care acordă cotă mărită de la 3.00 la 15.00 pentru selecția „Argentina câștigă și ambele echipe înscriu”. Poți beneficia de ofertă dacă îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos.

În același timp, ai parte și de oferta de bun venit de până la 500 RON.

Deschide-ți cont și pariază pe selecția indicată la cotă mărită 15.00

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM POT BENEFICIA DE COTA MĂRITĂ

 1. Înregistrează-te prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL.
 2. Efectuează un prim depozit de minim 40 RON.
 3. Plasează un prim pariu cu miza minimă 20 RON pe selecția „Argentina câștigă și ambele echipe înscriu” din meciul Argentina vs Mexic, care se joacă în grupa C a Cupei Mondiale 2022 (26 noiembrie, ora 21:00).
 4. Pariul este plasat pe cota afișată pe site, dar dacă va fi câștigător va fi luată în considerare cota mărită 15.00.

Termeni și condiții cotă mărită

 • Această ofertă este dedicată doar clienților noi care își deschid cont până pe 26 noiembrie, ora 21:00. Deschide-ți cont acum!
 • Pentru a activa oferta, trebuie să efectuezi o primă depunere de minim 40 RON.
 • Depunerile efectuate prin Skrill și Neteller nu sunt eligibile.
 • Dacă pariul plasat pe selecția indicată va fi câștigător, câștigul va fi calculat luându-se în considerare cota mărită 15.00, nu cea de pe site.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide-ți cont și pariază pe selecția indicată la cotă mărită 15.00

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult