1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Pariază la o cotă de 80.00 pe Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare la europenele de handbal

Pariază la o cotă de 80.00 pe Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare la europenele de handbal

victorpartan
victorpartan

2018-11-29 14:17:22

image Pariază la o cotă de 80.00 pe Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare la europenele de handbal

Începe Campionatul European de Handbal feminin (29 noiembrie - 16 decembrie), iar Cristina Neagu este una dintre favoritele la câștigarea titlului de cea mai bună marcatoare. Grație ofertei acestei case de pariuri online, tu poți paria pe selecția „Cristina Neagu să înscrie cele mai multe goluri în turneu” la o cotă mărită de 80.00, în comparație cu cea reală de 2.50. Intră pe link-urile speciale de mai jos, deschide cont și câștigă mai mulți bani!

Deschide cont și pariază pe Cristina Neagu o cotă mărită de 80.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 • Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 • Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZSAN13” 
 • Plasează un pariu pe selecția „Cristina Neagu să înscrie cele mai multe goluri în turneu” la Campionatul European de Handbal feminin (29 noiembrie - 16 decembrie 2018)

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe Cristina Neagu, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 395 RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 395RON pe o cotă de 1.80 (poți pe orice cotă peste 1.20) și câștigi pariul. Vei primi 316RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Cristina Neagu

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „Cristina Neagu să înscrie cele mai multe goluri în turneu”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 80.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe Cristina Neagu golgheter al Campionatului European de Handbal feminin și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe Cristina Neagu o cotă mărită de 80.00!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX