1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Pariază la o cotă de 50.00 pe „ambele înscriu” în Chelsea vs Manchester United

Pariază la o cotă de 50.00 pe „ambele înscriu” în Chelsea vs Manchester United

victorpartan
victorpartan

2021-11-26 09:57:00

image Pariază la o cotă de 50.00 pe „ambele înscriu” în Chelsea vs Manchester United

Cristiano Ronaldo înscrie aproape meci de meci, dar Manchester United este pe locul 8 în clasamentul Premier League. Primul meci de campionat al „diavolilor”, după demiterea lui Solskjaer, este ... infernal, pe terenul lui Chelsea (28 noiembrie, ora 18:30). Londonezii au marcat în ultimele zece meciuri în toate competițiile și sunt șanse mari să vedem goluri în ambele porți, pe „Stamford Bridge”. În mod normal, cota pentru selecția „ambele înscriu” este 1.83, dar tu poți miza pe respectiva selecție la o cotă de 50.00. Tot ce ai de făcut pentru a beneficia de cota mărită este să intri pe link-urile speciale din articol și să îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online.

Deschide cont și pariază la cotă mărită pe „ambele echipe înscriu” în Chelsea vs Man Utd

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNVN
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „ambele înscriu” în meciul Chelsea vs Man Utd, care are loc pe 28 noiembrie, de la ora 18:30, în Premier League. Vei beneficia din oficiu de cota 50.00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe selecția indicată, iar biletul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 245RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 245RON pe o cotă de 1.60 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 147RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Chelsea vs Man Utd

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „ambele înscriu”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 50.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe gol marcat de ambele echipe în Chelsea vs Man Utd pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu cash out nu contează la rulaj
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cotă mărită pe „ambele echipe înscriu” în Chelsea vs Man Utd

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan Ștefanescu
+59.84
Câștigate
18
Pierdute
7
2
Tudor Cosma
+51.84
Câștigate
40
Pierdute
24
3
Gabriel Morariu
+38.68
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX