Pariază la o cotă de 50.00 pe victoria lui Manchester United contra lui Burnley

2021-04-17 10:57:00 1,3k 0

Manchester United primește vizita lui Burnley în etapa a 32-a din Premier League (18 aprilie, ora 18:00). „Diavolii” vin după patru victorii consecutive și au cota reală 1.35 să obțină un nou succes. De partea cealaltă, Burnley este în subsolul clasamentului, dar nu are foarte mari emoții în privința retrogradării. Dacă vrei să mizezi pe „1 solist”, intră pe link-urile speciale de mai jos și deschide-ți cont la această casă de pariuri online. Vei beneficia de cota 50.00 pentru un prim pariu cu miza maxină 10 RON pe triumful lui United. În cazul în care pariul nu este câștigător, miza se rambursează sub forma unui pariu gratuit (în limita a 10RON).

Deschide cont și pariază pe victoria lui Manchester United la cotă mărită!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și deschide cont folosind codul „COTA50”.
 2. Pariază maxim 10RON pe selecția „victorie Manchester United” în meciul cu Burnley, care se joacă în Premier League, pe 18 aprilie, de la ora 18:00.
 3. Dacă pariul tău este câștigător, vei primi în balanța reală suma pariată înmulțită cu cota de pe site, iar diferența până la cota 50.00 va fi plătită sub formă de partiu gratuit. De exemplu, pariezi 10RON pe victoria lui United, iar biletul este câștigător. Primești 13,5RON cash (1.35 x 10), plus 486,5RON Freebet (50.00 x 10 -  13,5).
 4. Dacă pariul plasat este pierzător, vei primi înapoi suma pariată, sub formă de pariu gratuit.

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Manchester United vs Burnley

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi care deschid cont folosind codul „COTA50”. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 50.00
 • Oferta nu este valabilă pentru depunerile efectuate prin Paysafe, Smith&Smith, Neteller & Skrill.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria echipei gazdă în meciul Manchester United vs Burnley pentru o miză maximă de 10RON.
 • Pariurile de calificare închise prin cash-out nu sunt luate în consideare.
 • Plasarea de pariuri prin care se obține un câștig garantat, indiferent de rezultatele evenimentelor pariate, duce la anularea ofertei.
 • Freebetul obținut trebuie pariat pe evenimente sportive cu cota de minim 1,80 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.80) în termen de 7 zile. Dacă este câștigător, primești în cont doar profitul (câștig - miză). De exemplu: primești un pariu gratuit în valoare de 100RON, pe care în plasezi cu o cotă de 1.90. Dacă este câștigător, primești în cont 90 de lei (1.90 x 100 - 100)
 • Freebet-ul nu poate fi plasat pe bilete simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai.
 • Această ofertă nu se poate cumula cu oferta de bun venit.
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui Manchester United la cotă mărită!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult