Pariază la o cotă de 50.00 pe rezultatul meciului Armenia vs România

2021-03-31 01:27:58 1,4k 0

Naționala României a plecat în Armenia cu obiectivul de a lua toate punctele din partida care se joacă pe 31 martie, de la ora 19:00, în grupa J de calificare la Cupa Mondială 2022. Nu va fi ușor pentru elevii lui Mirel Rădoi, întrucât armenii sunt pe locul 2, cu două victorii din două posibile (golaveraj 3-0). Dacă vrei să pariezi pe rezultatul meciului, intră pe link-urile speciale de mai jos și deschide-ți cont la această casă de pariuri online folosind codul „COTA50”. Vei beneficia de cota 50.00 indiferent de opțiunea ta. În cazul în care pariul nu este câștigător, miza se rambursează sub forma unui pariu gratuit (în limita a 10RON).

Deschide cont și pariază pe rezultatul meciului Armenia vs România la cotă mărită!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și deschide cont folosind codul „COTA50”.
 2. Pariază maxim 10RON pe piața „Rezultat final 1X2” în meciul Armenia vs România care se joacă în preliminariile CM 2022, pe 31 martie, de la ora 19:00.
 3. Dacă pariul tău este câștigător, vei primi în balanța reală suma pariată înmulțită cu cota de pe site, iar diferența până la cota 50.00 va fi plătită sub formă de partiu gratuit. De exemplu, pariezi 10RON pe victoria României (cotă 2.05), iar biletul este câștigător. Primești 20,5RON cash (2.05 x 10), plus 479,5RON Freebet (50.00 x 10 - 20,5).
 4. Dacă pariul plasat este pierzător, vei primi înapoi suma pariată, sub formă de pariu gratuit.

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Armenia vs România

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi care deschid cont folosind codul „COTA50”. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 50.00
 • Oferta nu este valabilă pentru depunerile efectuate prin Paysafe, Smith&Smith, Neteller & Skrill.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe rezultatul meciului Armenia vs România pentru o miză maximă de 10RON.
 • Pariurile de calificare închise prin cash-out nu sunt luate în consideare.
 • Plasarea de pariuri prin care se obține un câștig garantat, indiferent de rezultatele evenimentelor pariate, duce la anularea ofertei.
 • Freebetul obținut trebuie pariat pe evenimente sportive cu cota de minim 1,80 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.80) în termen de 7 zile. Dacă este câștigător, primești în cont doar profitul (câștig - miză). De exemplu: primești un pariu gratuit în valoare de 100RON, pe care în plasezi cu o cotă de 1.90. Dacă este câștigător, primești în cont 90 de lei (1.90 x 100 - 100)
 • Freebet-ul nu poate fi plasat pe bilete simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai.
 • Această ofertă nu se poate cumula cu oferta de bun venit.
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe rezultatul meciului Armenia vs România la cotă mărită!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult