1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Pariază la o cotă de 40.00 pe victorie FCSB în meciul cu FC Voluntari

Pariază la o cotă de 40.00 pe victorie FCSB în meciul cu FC Voluntari

victorpartan
victorpartan

2018-10-27 12:45:00

image Pariază la o cotă de 40.00 pe victorie FCSB în meciul cu FC Voluntari

FCSB este obligată să câștige meciul pe care îl joacă cu FC Voluntari pe 27 octombrie, de la ora 21:00, în etapa a 13-a a Ligii I. După două înfrângeri consecutive, lui Dică i-ar fi fatal un nou rezultat negativ, mai ales că ilfovenii ocupă ultimul loc în clasament. În mod normal, cota pentru victoria „roș-albaștrilor” este 1.25, dar tu poți paria pe „1” la o cotă mărită de 40.00 dacă îți deschizi cont la această casă de pariuri online prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 40.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 • Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 • Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNGG” 
 • Plasează un pariu pe victoria echipei gazdă în meciul FCSB vs FC Voluntari, de sâmbătă, 27 octombrie, ora 21:00, din Liga I.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui FCSB, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 195 RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 195RON pe o cotă de 2.00 (poți pe orice cotă peste 1.20) și câștigi pariul. Vei primi 195RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite FCSB vs FC Voluntari

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe victoria lui FCSB. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 40.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui FCSB în FCSB vs FC Voluntari și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 40.00!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX