Pariază la o cotă CASH de 25.00 pe El Clasico!

2018-10-28 09:22:00 1,4k 0

Primul „El Clasico” al sezonului are loc duminică, 28 octombrie, de la ora 17:15. Lider în LaLiga, FC Barcelona nu poate conta pe Lionel Messi, dar este considerată favorită pentru că joacă pe teren propriu și pentru că Real Madrid nu mai merge „ceas”, ocupând abia locul al 7-lea după nouă etape. La Unibet poți miza pe 1, X sau 2 la o cotă mărită de 25.00 pentru o miză maximă de 10RON dacă îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos. 

IMPORTANT: Nu există condiții de rulaj atașate, pariezi 10RON, iei 250RON, poți retrage imediat câștigurile!

IMPORTANT 2: Poți paria doar pe cota mărită aferentă paginii de pe care te-ai înregistrat. De exemplu, dacă îți deschizi cont de pe pagina cu victoria Barcelonei, vei putea paria doar pe cota mărită pentru ”1 solist”. 

Pariază acum pe victoria lui FC Barcelona la o cotă CASH de 25.00!

Pariază acum pe egal la o cotă CASH de 25.00!

Pariază acum pe victoria lui Real Madrid la o cotă CASH de 25.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 25.00 CASH?

 1. Dacă vrei să pariezi pe „1”, intră pe ACEST LINK SPECIAL și deschide cont acum folosind oferta COTA 25 CASH - Barcelona castiga El Clasico. Plasează un prim pariu premeci cu miza maximă 10RON pe victoria lui FC Barcelona.
 2. Dacă vrei să pariezi pe „X”, intră pe ACEST LINK SPECIAL și deschide cont acum folosind oferta COTA 25 CASH - Egal in El Clasico. Plasează un prim pariu premeci cu miza maximă 10RON pe egal.
 3. Dacă vrei să pariezi pe „2”, intră pe ACEST LINK SPECIAL și deschide cont acum folosind oferta COTA 25 CASH - Real castiga El Clasico. Plasează un prim pariu premeci cu miza maximă 10RON pe victoria lui Real Madrid.
 4. Dacă pariul este câștigător, primești câștigul în bani reali, pe care îi poți retrage fără condiții de rulaj.

Exemplu: Ți-ai deschis cont și ai pariat 10RON pe remiză. Dacă derby-ul se termină la egalitate, primești 25x10 = 250RON pe care îi poți retrage imediat.

Termeni și condiții ofertă Cota 25.00 CASH

 • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată.
 • Oferta este valabilă pentru meciul FC Barcelona vs Real Madrid, care se joacă pe 28 octombrie, de la ora 17:15, în LaLiga, pentru pariuri pe piața „Rezultat final 1,X,2”. Cota mărită este vizibilă direct pe biletul de pariuri. 
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Jucătorii pot paria doar pe cota mărită aferentă paginii de pe care s-au înregistrat. De exemplu, dacă îți deschizi contul de pe pagina cu victoria lui FC Barcelona, ai cotă mărită doar pentru pronostic 1.
 • Oferta este valabilă pentru o miză maximă de 10RON.
 • Câștigurile sunt plătite în fonduri reale și pot fi retrase în orice moment, fără cerințe de rulaj.
 • Această ofertă nu poate fi combinată cu altă ofertă de bun venit.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază acum pe victoria lui FC Barcelona la o cotă CASH de 25.00!
Pariază acum pe egal la o cotă CASH de 25.00!
Pariază acum pe victoria lui Real Madrid la o cotă CASH de 25.00!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult