1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Cotă 9.76 pentru victorii cu handicap asiatic U Craiova & Monchengladbach, fără rulaj, plus 150RON FREEBET!

Cotă 9.76 pentru victorii cu handicap asiatic U Craiova & Monchengladbach, fără rulaj, plus 150RON FREEBET!

victorpartan
victorpartan

2018-12-17 14:23:49

image Cotă 9.76 pentru victorii cu handicap asiatic U Craiova & Monchengladbach, fără rulaj, plus 150RON FREEBET!

Este etapă intermediară campionatele în Europa, deci ai de unde să alegi pentru a face mai multe bilete câștigătoare. Sugestia noastră este să plasezi un pariu combinat cu două selecții: „U Craiova -1 handicap asiatic” (cotă 2.48) și „Monchengladbach -1 handicap asiatic” (cotă 1.58). Craiova joacă împotriva lui Gaz Metan Mediaș pe 19 decembrie, de la ora 20:00, iar Borussia Monchengladbach o întâlnește pe „codașa” FC Nurnberg pe 18 decembrie, de la ora 19.30. Cota finală pentru pariul combinat este 3.92, dar la această casă de pariuri online ea se transformă într-o cotă CASH de 9.76, datorită ofertei care se aplică oricărui pariu. În cazul biletului nostru, o miză de 50RON aduce un câștig potențial de 488RON, fără condiții de rulaj atașate (îi poți retrage dacă dorești acest lucru). În plus, indiferent de rezultatul pariului tău, vei mai primi și un FREEBET de 150RON după ce ai plasat un prim pariu pe o miză minimă de 1RON. Tot ce trebuie să faci pentru a profita de ofertă este să intri pe link-urile speciale de mai jos. 

Deschide cont și pariază pe victorii cu handicap asiatic U Craiova & Monchengladbach la o cotă CASH de 9.76!

CUM POT PARIA PE COTA SPECIALĂ DE 9.76?

 1. Deschide un cont acum prin linkurile speciale din acest articol și efectuează un depozit.
 2. Plasează un prim pariu combinat de 50RON pe selecțiile „U Craiova -1 handicap asiatic” și „Monchengladbach -1 handicap asiatic” de miercuri, 19 decembrie, și, respectiv, marți, 18 decembrie.
 3. La acest pariu se va activa promoția „Profit Boost”, care aduce cu sine o sporire a profitului de 200%, care este echivalentul unei cote de 9.76 (detalii în exemplu). Sporirea este menționată în cadrul biletului virtual de pariuri.
 4. Bucură-te de câștiguri! Câștigurile maxime suplimentare nu sunt supuse vreunei condiții de rulaj, deci le poți retrage sau utiliza oricând și oricum dorești.

Exemplu: Plasezi un pariu de 50RON pe biletul combinat menționat. Cota obișnuită este de 3.92, ceea ce ar însemna un câștig de 196RON. Beneficiezi în plus de o sporire a profitului de 200%, adică vei lua în plus: (196 - 50) X 2 = 292RON. Asta înseamnă un câștig total de 488RON, ceea ce este echivalentul unei cote de 9.76.

BENEFICIAZĂ DE COTĂ SPECIALĂ + 150RON FREEBET

Agenția recomandată oferă la deschiderea contului și un FREEBET de 150RON după efectuarea unei depuneri de minim 30RON și plasarea unui prim pariu cu miza minimă de 1RON. Pariul gratuit trebuie plasat ca un bilet multiplu cu minim 3 selecții de cotă minimă 1.50 fiecare. Poți beneficia de ambele oferte dacă te înregistrezi acum prin link-urile noastre. 

Exemplu: Ai plasat un prim pariu pe selecția indicată, activându-se profit boost-ul de 200%! Deoarece ai plasat primul pariu pe bani reali, în maxim 3 zile primești și FREEBET-ul de 150RON.

TERMENI ȘI CONDIȚII PROFIT BOOST 200% (COTĂ SPECIALĂ 9.76)

 • Pariul prezentat este doar cu titlu de exemplu, oferta Profit Boost fiind valabilă pentru orice prim pariu plasat la agenția recomandată (orice meci, orice pariu, orice cotă).
 • Miza maximă este de 50RON.
 • Vei beneficia de o sporire a profitului (câștig – miză) de 200% în limita a 300RON. Suma mizată nu este sporită.
 • Pentru pariurile plasate cu ”Profit Boost” nu poate fi folosită opțiunea de “Cash-out”.
 • Oferta este valabilă doar pentru pariuri simple și multiple, nu și pentru cele plasate în sistem.
 • Câștigurile suplimentare sunt creditate în bani reali în contul jucătorului, imediat după validarea pariului, și pot fi retrase oricând.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / cont / IP / adresă etc.
 • Sunt acceptate depunerile prin orice metodă de plată, inclusiv portofele electronice Skrill și Neteller.
 • Numele de pe metoda de plată trebuie să corespundă cu numele de pe cont, atlfel pot fi efectuate verificări suplimentare, iar dreptul de participare la ofertă poate fi limitat.
 • Poți beneficia atât de pe urma ofertei ”Profit Boost” cât și de pe urma FREEBET-ului de 150RON la deschiderea contului (după ce depui minim 30RON și plasezi un pariu cu miza minimă 1RON), dar acestea trebuiesc utilizate pe pariuri separate. Vei putea selecta din cadrul biletului de pariuri ce ofertă alegi prima.
 • Oferta se supune termenilor și regulilor generale Admiral.
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Deschide cont și pariază pe victorii cu handicap asiatic U Craiova & Monchengladbach la o cotă CASH de 9.76!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX