1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Cotă 9.00 pentru un prim pariu pe victoria lui Atletico Madrid la Valladolid

Cotă 9.00 pentru un prim pariu pe victoria lui Atletico Madrid la Valladolid

victorpartan
victorpartan

2021-05-19 16:04:05

image Cotă 9.00 pentru un prim pariu pe victoria lui Atletico Madrid la Valladolid

Atletico Madrid câștigă LaLiga dacă învinge la Valladolid, în ultima etapă din acest sezon (22 mai, ora 19:00). Elevii lui Diego Simeone se află la două puncte în fața lui Real Madrid, dar stau mai prost la rezultate directe (Real a învins cu 2-0 acasă, apoi a fost 1-1 în retur). În cazul în care Atletico remizează în această rundă , iar „albii”  o înving pe Villarreal, atunci titlul merge pe „Santiago Bernabeu”. Așadar, Simeone și ai săi au doar varianta victoriei. Dacă îți deschizi cont la această casă de pariuri online prin intermediul link-urilor speciale de mai jos, poți paria la cota 9.00 pe victoria oaspeților, în Real Valladolid vs Atletico Madrid. Cota mărită este valabilă pentru un bilet cu miza maximă 25RON.

Deschide cont și pariază pe victoria lui Atletico Madrid la cotă mărită!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNTR
 3. Plasează un pariu în valoare de maxim 25RON pe selecția „victorie Atletico Madrid” în meciul cu Real Valladolid, care are loc pe 22 mai, de la ora 19:00 în LaLiga. Vei beneficia de cota 9.00, față de 1.32, cât este cota reală.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza și câștigul generate de cota inițială vor fi returnate cash, iar restul câștigului până la cota mărită va fi returnat sub formă de de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 25 RON pe victoria lui Atletico, iar biletul este câștigător. Primești 33RON ca fonduri reale (25 x 1.32) și încasezi alți 192 RON (25 x 9.00 - 33) ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 192 RON pe o cotă de 1.80 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 153,6RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Real Valladolid vs Atletico Madrid

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Atletico Madrid”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 9.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria oaspeților în meciul Real Valladolid vs Atletico Madrid pentru o miză maximă de 25RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu cash out nu contează la rulaj
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui Atletico Madrid la cotă mărită!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX