Cotă 9.00 Manchester City, cotă 29.00 Real Madrid. Tu pe cine pariezi?

1,9k 0

Manchester City s-a impus cu 2-1 la Madrid, în primul meci din înfruntarea cu Real, contând pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor. Pe 7 august, de la ora 22:00, are loc returul. „Cetățenii” au cota reală 1.70 să câștige din nou, iar „albii” au cota reală 4.30 să își ia revanșa. Dacă vrei să pariezi pe câștigătoarea confruntării (după 90 de minute), poți profita de oferta acestei case de pariuri online, care a pregătit cote mărite pentru clienții noi: 9.00 - victorie Man City, 29.00 - victorie Real Madrid. Pentru a beneficia de respectiva ofertă, trebuie doar să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos și să mizezi 25RON.

Atenție: poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma pachetului standard de bun venit: 100% până la 1,000RON (deci această cotă mărită nu înlocuiește pachetul standard).

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Man City vs Real Madrid

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”.
 2. Plasează un pariu premeci cu miza 25RON pe victoria lui Manchester City sau pe victoria lui Real Madrid (în 90 de minute) în meciul care se joacă pe 7 august, de la ora 22:00, în „optimile” Ligii Campionilor.
 3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (1.70 Man City sau 4.30 Real Madrid), iar diferența până la cota mărită (9.00 Man City, 29.00 Real Madrid) va fi creditată ca și fonduri extra. Ea trebuie rulată de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere.

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria lui Real Madrid, iar pariul este câștigător. Vei primi 725RON(25x29.00), din care 107,5RON ca fonduri reale (25 X 4.30) și 617,5 (725 - 107,5) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 6175RON pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage fondurile.

Termeni și condiții ofertă cote mărite Man City vs Real Madrid

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Oferta se cumulează cu bonusul de bun-venit (descoperă oferta aici)
 • Oferta este valabilă pentru o miză de 25RON plasată pe câștigătoarea meciului Man City vs Real Madrid
 • Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 • Pentru a fi retras, câștigul suplimentar peste cota normală trebuie să fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de minim 2.0, în maxim 60 de zile, numai pe piețe din sport.
 • Pariurile pe cote mărite pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Man City vs Real Madrid

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi