Cotă 80.00 pentru victoria „tricolorilor” în Muntenegru

2,3k 0

Naționala de fotbal a României are meci în deplasare cu Muntenegru, pe 20 noiembrie, de la ora 21:45. Este finala pentru locul 2 în această grupă a Ligii Națiunilor, poziție deținută în acest moment de „tricolori”. Avem 9 puncte, cu două mai multe decât muntenegrenii, dar cu siguranță că selecționerul Cosmin Contra nu va juca la scor egal, ci va dori să învingă. În mod normal, România are cota 2.55 să se impună la Podgorica, dar tu poți paria pe victoria ei la o cotă specială de 80.00, dacă îți deschizi cont la această casă de pariuri online prin intermediul link-urilor de mai jos.

Deschide cont și pariază victoria României la o cotă specială de 80.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNGR” 
 3. Plasează un pariu pe victoria României în meciul cu Muntenegru, care se joacă pe 20 noiembrie, de la 21:45, în Liga Națiunilor.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victora „tricolorilor”, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 395 RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 395RON pe o cotă de 1.40 (poți pe orice cotă peste 1.20) și câștigi pariul. Vei primi 158RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Muntenegru vs România

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie România”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 80.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria României în meciul Muntenegru vs România și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază victoria României la o cotă specială de 80.00!