1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Pariază la o cotă de 80.00 pe victoria României contra Suediei

Pariază la o cotă de 80.00 pe victoria României contra Suediei

victorpartan
victorpartan

2019-11-15 09:40:00

image Pariază la o cotă de 80.00 pe victoria României contra Suediei

Naționala de fotbal a României are nevoie de victorie în meciul contra reprezentativei similare a Suediei, pe 15 noiembrie, de la ora 21:45, în preliminariile Euro 2020. „Tricolorii” sunt montați și vor fi susținuți de 50.000 de fani pe Arena Națională. I-au învins pe suedezi cu 1-0 în precedentul meci amical jucat în România și pot câștiga din nou, iar tu poți paria pe succesul lor la o cotă mărită de 80.00 dacă îți deschizi cont la această casă de pariuri online, prin intermediul link-urilor de mai jos. Altfel, cota reală pentru „1” solist este 2.80.

De asemenea, poți da un pronostic COMPLET GRATUIT pentru România - Suedia în cadrul noului PredictorX, concurs cu premii lunare de 5,700RON CASH! Participă acum!

Deschide cont și pariază pe victoria României la o cotă mărită de 80.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNNG
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie România” în meciul cu Suedia, din preliminariile Euro 2020, care are loc pe 15 noiembrie, de la ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria „tricolorilor”, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 395RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 395RON pe o cotă de 1.60 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 237RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită România vs Suedia

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie România”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 80.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria „tricolorilor” în meciul România vs Suedia și doar pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

De asemenea, poți da un pronostic COMPLET GRATUIT pentru România - Suedia în cadrul noului PredictorX, concurs cu premii lunare de 5,700RON CASH! Participă acum!

Deschide cont și pariază pe victoria României la o cotă mărită de 80.00!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan Ștefanescu
+59.84
Câștigate
18
Pierdute
7
2
Tudor Cosma
+51.84
Câștigate
40
Pierdute
24
3
Gabriel Morariu
+38.68
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX