Pariază la cota 80.00 pe victoria lui Chelsea contra lui Arsenal

2020-12-22 22:34:03 5,1k 0

Chelsea are meci în deplasare cu Arsenal în etapa a 15-a din Premier League, pe 26 decembrie, de la ora 19:30. „Albaștrii” sunt pe locul 5 în clasament, având doar cu șase puncte mai puțin decât liderul Liverpool. De partea cealaltă, „tunarii” sunt pe poziția a 15-a, cu numai patru puncte deasupra liniei retrogradării. Logic este să se impună oaspeții, care au cota reală 1.90 pentru victorie. Câștigul poate fi și mai mare dacă intri pe link-urile speciale din articol și îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online. Beneficiezi automat de cota 50.00 pentru un bilet pe „2 solist”, sau de cota „80” dacă mai plasezi un pariu de minim 50RON pe alte meciuri din oferta sportivă.

Deschide cont și pariază pe victoria lui Chelsea la cotă mărită!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „Z30N02
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „Chelsea” în meciul cu Arsenal din Premier League, care are loc pe 26 decembrie, de la ora 19:30. Vei beneficia din oficiu de cota 50.00.
 4. Cota pentru selecția menționată devine 80.00 dacă plasezi și un alt bilet, pe alte meciuri, cu miza minimă 50RON și cota minimă 1.50 per selecție.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui Chelsea, plus 50RON pe Leicester vs Man Utd (selecția având cota cel puțin 1.50). În acest caz, se ia în considerare cota 80.00. Dacă pariul pe succesul lui Chelsea este câștigător, primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 395RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 395RON pe o cotă de 1.80 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 316RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Arsenal vs Chelsea

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Chelsea”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 50.00, sau 80.00 (dacă mizezi minim 50 RON pe un alt bilet cu alte meciuri, cota minimă eligibilă fiind 1.50 per selecție).
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria echipei oaspete în meciul Arsenal vs Chelsea pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu cash out nu contează la rulaj
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui Chelsea la cotă mărită!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult