1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Ai cota 80.00 pentru un prim pariu pe victoria lui FCSB pe „Ion Oblemenco”!

Ai cota 80.00 pentru un prim pariu pe victoria lui FCSB pe „Ion Oblemenco”!

victorpartan
victorpartan

2019-09-12 11:34:15

image Ai cota 80.00 pentru un prim pariu pe victoria lui FCSB pe „Ion Oblemenco”!

FCSB are lotul aproape complet pentru următorul meci, care este unul foarte important, contra Universității Craiova, pe 15 septembrie, de la ora 21:00. Confruntarea de pe stadionul „Ion Oblemenco” o are drept favorită pe echipa gazdă, însă vicecampioana este în postura „fiarei rănite”. FCSB are, totuși, jucători valoroși, iar o victorie a ei nu ar fi o surpriză. Pe această victorie se poate miza la o cotă foarte mare, de 80.00, grație ofertei acestei case de pariuri online pentru clienții noi. Pentru a beneficia de ea, trebuie doar să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 80.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNMG
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie FCSB” în meciul cu Universitatea Craiova, din Liga I, care are loc pe 15 septembrie, de la ora 21:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria „roș-albaștrilor”, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 395RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 395RON pe o cotă de 1.60 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 237 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Universitatea Craiova vs FCSB

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie FCSB”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 80.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria echipei oaspete în meciul Universitatea Craiova vs FCSB și doar pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 80.00!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX