1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Ai cota 80.00 pentru un pariu pe victoria lui Chelsea contra lui Man Utd

Ai cota 80.00 pentru un pariu pe victoria lui Chelsea contra lui Man Utd

victorpartan
victorpartan

2021-02-24 01:54:59

image Ai cota 80.00 pentru un pariu pe victoria lui Chelsea contra lui Man Utd

Chelsea are un moral foarte bun după 1-0 cu Atletico Madrid, în „optimile” Ligii Campionilor. „Albaștrii” primesc vizita lui Manchester United, pe 28 februarie (ora 18:30), și vizează trei puncte care îi pot duce pe locul 4 la finalul rundei 26 din Premier League. În mod normal, victoria gazdelor este cotată cu  2.20, dar tu poți miza pe ea la o cotă de 50.00 dacă îți deschizi cont la această casă de pariuri online prin intermediul link-urilor de mai jos. Cota mărită devine 80.00 (cotă Promo Plus), dacă mai plasezi un alt pariu de minim 50RON, pe alte meciuri din oferta sportivă. 

Deschide cont și pariază pe victoria lui Chelsea la cotă mărită!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „Z30N18
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie Chelsea” în meciul cu Man Utd, care are loc pe 28 februarie, de la ora 18:30. Vei beneficia din oficiu de cota 50.00.
 4. Cota pentru selecția menționată devine 80.00 dacă plasezi și un alt bilet, pe alte meciuri, cu miza minimă 50RON și cota minimă 1.50 per selecție.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui Chelsea, plus 50RON pe Leeds vs Aston Villa (selecția având cota cel puțin 1.50). În acest caz, se ia în considerare cota 80.00. Dacă pariul pe succesul lui Chelsea este câștigător, primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 395RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 395RON pe o cotă de 1.80 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 316RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Chelsea vs Man Utd

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Chelsea”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 50.00, sau 80.00 (dacă mizezi minim 50 RON pe un alt bilet cu alte meciuri, cota minimă eligibilă fiind 1.50 per selecție).
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria echipei gazdă în meciul Chelsea vs Man Utd pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu cash out nu contează la rulaj
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui Chelsea la cotă mărită!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX