Pariază la o cotă de 8.00 pe victoria Universității Craiova în Azerbaidjan

2,5k 0

Universitatea Craiova joacă în deplasare cu FK Sabail, pe 11 iulie, de la ora 19:00, în turul I preliminar al Europa League. Echipa azeră nu se poate compara cu reprezentanta României ca și experiență internațională, elevii lui Corneliu Papură fiind favoriți să câștige acest meci. Această casă de pariuri sportive online are o ofertă pentru clienții noi, care pot miza pe victoria Craiovei la o cotă mărită de 8.00. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie doar să să îți deschizi cont prin link-urile speciale de mai jos.

Deschide cont și pariază pe victoria Universității Craiova la o cotă mărită de 8.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNKY
 3. Plasează un pariu în valoare de 50RON pe selecția „victorie Universitatea Craiova” în meciul cu FK Sabail, din Europa League, care are loc pe 11 iulie, de la ora 19:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 50 RON pe victoria oltenilor și câștigi pariul. Primești înapoi cei 50 RON ca fonduri reale și încasezi alți 350RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 350RON pe o cotă de 1.60 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 210 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită FC Sabail vs Universitatea Craiova

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Universitatea Craiova”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 8.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria Universității în meciul FK Sabail vs Universitatea Craiova și doar pentru o miză maximă de 50 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria Universității Craiova la o cotă mărită de 8.00!