Cotă 8.00 Tottenham, cotă 34.00 Southampton. Tu cine crezi că va câștiga?

2020-02-04 15:38:00 1,0k 0

Tottenham și Southampton se întâlnesc în rejucarea din „optimile” FA Cup pe 5 februarie, de la ora 21:45. În primul meci a fost 1-1, iar lupta pentru calificare rămâne deschisă. Gazdele au cota reală 1.70 să se impună, iar victoria oaspeților este cotată cu 4.90. Să îți vând un pont: poți miza pe câștigătoarea meciului la cote mărite de 8.00, respectiv 34.00, dacă îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos la această agenție de pariuri sportive online. Miza pariului trebuie să fie 25RON, pentru ca oferta să se activeze.

Atenție: poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma pachetului standard de bun venit: 100% până la 1,000RON (deci această cotă mărită nu înlocuiește pachetul standard).

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Tottenham vs Southampton

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”.
 2. Plasează un pariu premeci cu miza 25RON pe triumful lui Tottenham sau pe triumful lui Southampton în meciul Tottenham vs Southampton, din „optimile” FA Cup (5 februarie, ora 21:45)
 3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (1.70 Tottenham sau 4.90 Southampton), iar diferența până la cota mărită (8.00 Tottenham, 34.00 Southampton) va fi creditată ca și fonduri extra. Ea trebuie rulată de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria lui Tottenham, iar pariul este câștigător. Vei primi 200RON(25x8.00), din care 42,5RON ca fonduri reale (25 X 1.70) și 157,5RON (200-42,5) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 1575RON pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage fondurile.

Termeni și condiții ofertă cote mărite Tottenham vs Southampton

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Oferta se cumumează cu bonusul de bun-venit (descoperă oferta aici)
 • Oferta este valabilă pentru o miză de 25RON plasată pe câștigătoarea meciului Tottenham vs Southampton
 • Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 • Pentru a fi retras, câștigul suplimentar peste cota normală trebuie să fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de minim 2.0, în maxim 60 de zile, numai pe piețe din sport.
 • Pariurile pe cote mărite pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Tottenham vs Southampton

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult