1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Cotă 8.00 Liverpool, cotă 34.00 Chelsea! Tu pe cine pariezi?

Cotă 8.00 Liverpool, cotă 34.00 Chelsea! Tu pe cine pariezi?

victorpartan
victorpartan

2019-04-14 10:36:00

image Cotă 8.00 Liverpool, cotă 34.00 Chelsea! Tu pe cine pariezi?

Liverpool vs Chelsea (14 aprilie, ora 18:30) este derby-ul weekend-ului în fotbalul european. „Cormoranii” sunt lideri în Premier League, dar Manchester City este la numai două puncte în spate, deci un pas greșit în fața londonezilor le poate fi fatal în lupta pentru titlu. În mod normal, victoria echipei gazdă are cota 1.60, dar tu poți paria pe ea la o cotă mărită de 8.00 dacă îți deschizi cont la această casă de pariuri online. Oferta este valabilă și pentru un pariu pus de clienții noi pe victoria lui Chelsea, cota 5.25 devenind 34.00! Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de cotele mărite este să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos.

Atenție: poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma pachetului standard de bun venit : 100% până la 1,000RON (deci această cotă mărită nu înlocuiește pachetul standard).

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului Liverpool vs Chelsea la cote mărite!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”.
 2. Plasează un pariu premeci cu miza 25RON pe victoria lui Liverpool sau pe victoria lui Chelsea în meciul Liverpool vs Chelsea de duminică, 14 aprilie, ora 18:30, din Premier League.
 3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (1.60 Liverpool sau 5.25 Chelsea), iar diferența până la cota mărită (8.00 Liverpool, 34.00 Chelsea) va fi creditată ca și fonduri extra. Acestea trebuiesc rulate de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere.

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria lui Liverpool, iar pariul este câștigător. Vei primi 200RON(25x8.00) din care 40RON ca fonduri reale (25 X 1.60) și 160RON (200-40) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 1600RON pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage fondurile.

Termeni și condiții ofertă cote mărite Liverpool vs Chelsea

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul să fie single premeci.
 • Oferta se cumumează cu bonusul de bun-venit 
 • Oferta este valabilă pentru o miză de 25RON plasată pe meciul Liverpool vs Chelsea (14 aprilie 2019, din Premier League).
 • Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 • Pentru a fi retras, câștigul suplimentar peste cota normală trebuie să fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de minim 2.0, în maxim 60 de zile, numai pe piețe din sport.
 • Pariurile pe cote mărite pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului Liverpool vs Chelsea la cote mărite!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX