Cotă 8.00 Chelsea, cotă 29.00 Manchester United. Tu pe cine pariezi?

2020-02-11 15:03:50 1,2k 0

Chelsea are nevoie de o victorie în meciul cu Manchester United (17 februarie, de la ora 22:00) pentru a-și consolida locul 4 în clasamentul Premier League. Londonezii au cota reală 1.80 să câștige confruntarea din etapa 26, în timp ce „diavolii” au cota 4.30 să se impună. Dacă vrei să pariezi pe câștigătoare, intră pe link-urile speciale de mai jos și deschide-ți cont la această casă de pariuri online, care oferă cote mărite de 8.00 pentru victoria lui Chelsea, respectiv 29.00 pentru victoria lui Manchester United. Pariul trebuie să aibă miza 25RON.

Atenție: poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma pachetului standard de bun venit: 100% până la 1,000RON (deci această cotă mărită nu înlocuiește pachetul standard).

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Chelsea vs Man Utd

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”.
 2. Plasează un pariu premeci cu miza 25RON pe victoria lui Chelsea sau pe victoria lui Manchester United în meciul Chelsea vs Man Utd, din Premier League (17 februarie, ora 22:00)
 3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (1.80 Chelsea sau 4.30 Manchester United), iar diferența până la cota mărită (8.00 Chelsea, 29.00 Man Utd.) va fi creditată ca și fonduri extra. Ea trebuie rulată de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria lui Chelsea, iar pariul este câștigător. Vei primi 200RON(25x8.00), din care 45RON ca fonduri reale (25 X 1.80) și 155RON (200-45) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 1550RON pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage fondurile.

Termeni și condiții ofertă cote mărite Chelsea vs Manchester United

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Oferta se cumumează cu bonusul de bun-venit (descoperă oferta aici)
 • Oferta este valabilă pentru o miză de 25RON plasată pe câștigătoarea meciului Chelsea vs Manchester United.
 • Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 • Pentru a fi retras, câștigul suplimentar peste cota normală trebuie să fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de minim 2.0, în maxim 60 de zile, numai pe piețe din sport.
 • Pariurile pe cote mărite pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Chelsea vs Man Utd

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult