Cotă 8.00 CFR Cluj, cotă 34.00 ȚSKA Sofia. Cine crezi că va câștiga?

2020-12-02 10:44:54 3,1k 0

CFR Cluj o întâlește pe ȚSKA Sofia, pe 3 decembrie, de la ora 22:00, în etapa a 5-a din grupele Europa League. Campioana României este obligată să câștige pentru a rămâne în cărți să se califice în primăvara europeană, dar este de văzut cum se va descurca în primul meci după plecarea lui Dan Petrescu. În mod normal, echipa din Gruia are cota 1.70 să câștige, în timp ce cota reală pentru un succes al lui ȚSKA este 5.00. Această casă de pariuri online are, însă, o ofertă pentru clienții noi, prin care ei pot miza pe „1 solist” la o cotă de 8.00 sau pe „2 solist” la cota 34.00. Pentru a beneficia și tu de cotele mărite, trebuie doar să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol. Miza biletului trebuie să fie 25RON.

Atenție: poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma pachetului standard de bun venit: 100% până la 1,000RON (deci această cotă mărită nu înlocuiește pachetul standard).

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului CFR Cluj vs ȚSKA Sofia

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”.
 2. Plasează un pariu premeci cu miza 25RON pe victoria lui CFR Cluj sau pe victoria lui ȚSKA Sofia în meciul din Europa League, care se joacă pe 3 decembrie, de la ora 22:00.
 3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (1.70 CFR Cluj sau 5.00 ȚSKA Sofia), iar diferența până la cota mărită (8.00 CFR Cluj, 34.00 ȚSKA Sofia) va fi creditată ca și fonduri extra. Ea trebuie rulată de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere.

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria lui CFR, iar pariul este câștigător. Vei primi 200RON(25x8.00), din care 42,5RON ca fonduri reale (25 X 1.70) și 157,5 (200 - 42,5) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 1575RON pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage fondurile.

Termeni și condiții ofertă cote mărite CFR Cluj vs ȚSKA Sofia

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Oferta se cumulează cu bonusul de bun-venit (descoperă oferta aici)
 • Oferta este valabilă pentru o miză de 25RON plasată pe câștigătoarea meciului CFR Cluj vs ȚSKA Sofia
 • Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 • Pentru a fi retras, câștigul suplimentar peste cota normală trebuie să fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de minim 2.0, în maxim 60 de zile, numai pe piețe din sport.
 • Pariurile pe cote mărite pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului CFR Cluj vs ȚSKA Sofia

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult