Cotă 8.00 Arsenal, cotă 41.00 West Ham. Tu pe cine mizezi?

2020-03-07 13:04:00 1,1k 0

Arsenal are nevoie de victorie în meciul cu West Ham ca să păstreze șansele la un loc de cupe europene. „Tunarii” au cota reală 1.50 să câștige meciul care se joacă pe 7 martie, de la ora 17:00, în runda 29 a Premier League. De partea cealaltă „ciocănarii” au cota 6.00 să producă surpriza. Dacă vrei să pariezi pe câștigătoare, profită de oferta acestei case de pariuri online pentru clienții noi. Dacă intri pe link-urile speciale din acest articol și îți deschizi cont, poți miza la cota 8.00 pe „1”, sau la cota 41.00 pe „2”. Miza pariului trebuie să fie 25RON.  

Atenție: poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma pachetului standard de bun venit: 100% până la 1,000RON (deci această cotă mărită nu înlocuiește pachetul standard).

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Arsenal vs West Ham

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”.
 2. Plasează un pariu premeci cu miza 25RON pe victoria lui Arsenal sau pe victoria lui West Ham în meciul Arsenal vs West Ham, care se joacă pe 7 martie, de la ora 17:00, în Premier League.
 3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (1.50 Arsenal sau 6.00 West Ham), iar diferența până la cota mărită (8.00 Arsenal, 41.00 West Ham) va fi creditată ca și fonduri extra. Ea trebuie rulată de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria lui Arsenal, iar pariul este câștigător. Vei primi 200RON(25x8.00), din care 37,5RON ca fonduri reale (25 X 1.50) și 162,5 (200 - 37,5) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 1625RON pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage fondurile.

Termeni și condiții ofertă cote mărite Arsenal vs West Ham

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Oferta se cumumează cu bonusul de bun-venit (descoperă oferta aici)
 • Oferta este valabilă pentru o miză de 25RON plasată pe câștigătoarea meciului Arsenal vs West Ham
 • Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 • Pentru a fi retras, câștigul suplimentar peste cota normală trebuie să fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de minim 2.0, în maxim 60 de zile, numai pe piețe din sport.
 • Pariurile pe cote mărite pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Arsenal vs West Ham

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult