1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Cotă 75.00 pentru un prim pariu pe victoria lui Union Berlin contra lui Schalke 04

Cotă 75.00 pentru un prim pariu pe victoria lui Union Berlin contra lui Schalke 04

victorpartan
victorpartan

2020-06-06 00:53:25

image Cotă 75.00 pentru un prim pariu pe victoria lui Union Berlin contra lui Schalke 04

În Bundesliga, Union Berlin este obligată să câștige meciul pe care îl joacă acasă cu Schalke 04 (7 iunie, ora 16:30) pentru a se îndepărta din zona retrogradării. Motivația este un factor esențial în finalul sezonului, deci ar fi de încercat un pariu pe victoria lui Union. Cota reală pentru succesul gazdelor este 2.38, dar această casă de pariuri online are o ofertă pentru clienții noi, care pot miza pe selecția respectivă la o cotă mărită de 75.00. Ca să beneficiezi de ofertă, trebuie doar să intri pe link-urile speciale de mai jos și să îți deschizi cont.

Deschide cont și pariază pe victoria lui Union Berlin la cotă mărită

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNPZ
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie Union Berlin” în meciul cu Schalke 04, din Bundesliga, care are loc pe 7 iunie, de la ora 16:30.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui Union Berlin, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 370RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 370RON pe o cotă de 1.70 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 259RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Union Berlin vs Schalke 04

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Union Berlin”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 75.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria echipei gazdă în meciul Union Berlin vs Schalke 04 pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui Union Berlin la cotă mărită

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan Ștefanescu
+59.84
Câștigate
18
Pierdute
7
2
Tudor Cosma
+51.84
Câștigate
40
Pierdute
24
3
Gabriel Morariu
+38.68
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX