Pariază la o cotă de 75.00 pe victoria lui Gladbach pe terenul lui Eintracht

414 0

Borussia Monchengladbach are un sezon bun în Bundesliga, pe care speră să îl termine pe un loc de Liga Campionilor. O victorie pe terenul lui Eintracht Frankfurt, în meciul care se dispută pe 16 mai, de la ora 19:30, ar fi foarte utilă în economia acestui obiectiv. Dacă ești de părere că echipa oaspete se va impune, poți beneficia de o cotă de 75.00 pentru „2 solist” (față de cea reală, de 2.30). Tot ce trebuie să faci este să intri pe link-urile speciale din articol și să îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online.

Deschide cont și pariază la cotă mărită pe victoria Borussiei Monchengladbach

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNPK
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie Borussia Monchengladbach” în meciul cu Eintracht Frankfurt, din Bundesliga, care are loc pe 16 mai, de la ora 19:30.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui Gladbach, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 370RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 370RON pe o cotă de 1.50 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 185RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Eintrach Frankfurt vs Borussia Monchengladbach

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Borussia”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 75.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria echipei oaspete în meciul Eintracht Frankfurt vs Borussia Monchengladbach pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cotă mărită pe victoria Borussiei Monchengladbach

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi