1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Ai cota 70.00 pentru un pariu pe victoria României în meciul cu Norvegia

Ai cota 70.00 pentru un pariu pe victoria României în meciul cu Norvegia

victorpartan
victorpartan

2019-10-15 10:18:00

image Ai cota 70.00 pentru un pariu pe victoria României în meciul cu Norvegia

România a luat cele trei puncte din meciul cu Insulele Feroe, iar acum toată atenția e îndreptată spre confruntarea decisivă cu Norvegia, care va avea loc pe 15 octombrie, de la ora 21:30, pe Arena Națională. Echipa antrenată de Cosmin Contra ar trebui să joace cu determinare maximă și poate obține victoria care să o mențină în luptă pentru calificarea la Euro. Dacă îți deschizi cont la această casă de pariuri online prin intermediul link-urilor de mai jos, tu poți paria pe succesul „tricolorilor” la o cotă mărită de 70.00, grație ofertei pentru clienții noi.

Deschide cont și pariază pe victoria României la o cotă mărită de 70.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNMS
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie România” în meciul cu Norvegia, din preliminariile Euro 2020, care are loc pe 15 octombrie, de la ora 21:30.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria echipei noastre, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 345RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 345RON pe o cotă de 2.40 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 438RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită România vs Norvegia

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie România”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 70.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria „tricolorilor” în meciul România vs Norvegia și doar pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria României la o cotă mărită de 70.00!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX