1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Pariază la cota 70.00 pe victoria lui PSG contra Atalantei

Pariază la cota 70.00 pe victoria lui PSG contra Atalantei

victorpartan
victorpartan

2020-08-12 11:21:00

image Pariază la cota 70.00 pe victoria lui PSG contra Atalantei

Pe 12 august, de la ora 22:00, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, PSG o întâlnește pe Atalante, revelația competiției. Calificarea în semifinale se joacă într-o singură manșă, iar campioana Franței este favorită, având cota reală 2.25 pentru victorie în 90 de minute. Principalul argument este diferența de valoare dintre cele două loturi (788 de milioane de euro vs 261 de milioane). Dacă vrei să pariezi pe triumful lui PSG, poți profita de oferta acestei agenții de pariuri sportive online, grație căreia jucătorii care își deschid cont prin intermediul link-urile speciale de mai jos beneficiază de o cotă mărită de 70.00. 

Deschide cont și pariază pe victoria lui PSG la cotă mărită!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNRE
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie PSG” în meciul cu Atalanta din „sferturile” Ligii Campionilor, care are loc pe 12 august, de la ora 22:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui PSG, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 345RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 345RON pe o cotă de 1.60 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 207RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită PSG vs Atalanta

 1. Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 2. Pariul trebuie să fie single premeci.
 3. Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie PSG”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 4. Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 70.00.
 5. Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria echipei gazdă în meciul PSG vs Atalanta pentru o miză maximă de 5RON.
 6. Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 7. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 8. Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 9. Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 10. Pariurile închise cu cash out nu contează la rulaj
 11. Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 12. Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui PSG la cotă mărită!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX